fbpx

5 razloga zbog kojih bi trebalo da cenite svaku Škorpiju u svom životu

Osobe rođene u znaku Škorpije jedne su od onih s kojima retki mogu da “kliknu” na prvu.

Pri upoznavanju, Škorpije su dosta oprezne, vole dobro da ispitaju teren i prouče osobu pred njima, a tek kad se opuste mogu pokazati svu raskoš svojih osobina.

Ipak, pročitajte ove razloge i zavolite ih od samog početka:

1. Jaaako su duhoviti

Svi volimo da imamo prijatelje sklone dobrom i zdravom humoru, a Škorpije su nesumnjivo jedni od tih.

Vole kvalitetan sarkazam i crni humor, a nemaju problema sa šalom na svoj račun. Opuštena druženja s prijateljima njihova su teritorija.

Dajte im šansu i pustite ih da vas nasmeju do suza.

2.  Vaši neprijatelji su njihovi neprijatelji

Ako neko dira ljude koje oni vole, Škorpije znaju da budu nemilosrdne. Snažno i bez razmišljanja štitiće svoje najmilije, a napade na njih shvataće veoma lično.

U borbi za pravdu iskoristiće sve svoje prednosti – inteligenciju, snalažljivosti i energičnost. A možda i mišiće!

Foto: Shutterstock

3. Snažna intuicija

Svi mi trebamo barem jednog prijatelja koji ima dobru intuiciju i od kog uvek možemo da pokupimo koji kvalitetan savet.

Škorpije su baš takve – intuitivno razdvajaju dobro i zlo pa se tom osećaju prepuštaju rado i često.

  DANAS JE NAJMOĆNIJI DAN U GODINI: Evo zašto je 04.04. velika prekretnica - AKO ŽELITE DA PRIVUČETE NOVAC I SREĆU odmah ovo uradite!

Intuicija i pronicljivost su im jače strane, a pogotovo kada je reč o poslovnim i ljubavnim situacijama. Možda ipak treba da poslušate savet vezan uz posao ili novog partnera!

4. Neće vam dati da odustanete

Jednom kada Škorpije postave cilj, one se fokusiraju i do njega dođu. Ako ste vi jedni od onih koji krenu pa odustanu, u životu pod hitno treba Škorpije da vam primerom pokažu da snaga volje i upornost nemaju granica.

Osim što su savršeno u stanju da se automotivišu, ako ih pustite da vam pomognu u ostvarenju vaših ličnih ciljeva – shvatiće to kao misiju.

Na primer, ako im kažete da ne dopuste da odustanete od teretane i ovaj put, budite sigurni da će vas vaša Škorpija, kada dođu žute minute, bukvalno otpratiti do tamo.

Foto: Shutterstock

5. Privrženi su i odani

Iako se na prvi pogled ponekad čine hladni, jednom kada osvojite njihovo srce Škorpije će ostati sa vama zauvek. Oni nisu neodlučni, ne menjaju strane i nisu skloni osuđivanju.

Pokušaće da vas savetuju jer to vole da rade, ali njihovi saveti nikada neće preći u moralne pridike. Osim toga, vaše tajne su sa Škorpijama sigurne.

Osim što nisu skloni tračevima i šuškanjima pa su jako direktni, nikada ne bi izdali prijateljske osećaje koji vas vežu.

TVOJA REAKCIJA?