fbpx

Sorting by

×

8 Znakova da je vaš partner sa vama zbog LJUBAVI (ne samo zbog seksa )

Veze.NIkada ne znate stvarno da li će ići pravim putem, ali znate da želite da uspije.Nažalost, mnogi momci i djevojke završe u vezi koja uključuje neuzvraćenu ljubav, nasilje , nepoštovanje i jednostavno toksično ponašanje koje ne vodi nikuda.

1.Zainteresovani su u vaš život

Osoba koja je sa vama samo zbog seksa neće mnogo mariti za vaš život ili dobrobit.Ako je neko zaista zaljubljen u vas, interesovaće ih sve u vezi vas; iskreno će brinuti o vama i o tome šta vam se događa, nikada neće proći dan da vas ne upitaju kako ste.

2.Dođu kada ste bolesni

Osobe koje su sa vama samo zbog seksa će se gaditi na vaš izgled blijedog lica i začepljen nos ako se razbolite.Međutim, osoba koja vas voli će pokušati otkazati obaveze i doći k vama.Jednostavno brinu o vama i uradili bi sve da budete bolje.

3.Vi ste na vrhu prioriteta

Ne samo kada se ne osjećate dobro , osoba koja vas voli će vas uvijek imati na vrhu prioriteta.Od kad su to prijatelji bitniji od vas? Možete izlaziti zajedno sa prijateljima, ali ta osoba nikada neće staviti druge ispred vas.

4.Uvijek će imati vremena za vas

Svi smo veoma zauzeti , ali osoba koja vas voli nikada neće biti previše zauzeta kada ste vi u pitanju.

5.Vole razgovarati sa vama

Ima toliko stvari koje nas čine onim ko smo  mi – toliko stvari za razgovor, toliko dosadnih situacija koje su nam se činile stresne.Osoba koja je sa vama samo zbog seksa neće mariti za te stvari, i definitivno neće razgovarati o takvim stvarima.

6.Ne boje se pokazati posvećenost

Naravno, ako su zaljubljeni, nikada se neće plašiti razgovarati o posvećenosti i raditi na tome da postignu.Ako je neko sa vama samo zbog seksa, oni će se definitivno bojati posvećenosti.

7.Žele da se dopadnu vašim prijateljima i porodici

I uradiće sve da im pokažu da su vrijedni da budu sa vama.Kao što svi znamo, najglasnije sudije o vašem partneru su vaši najbliži partneri i porodica jer brinu o vama.

8.Spremni su uraditi stvari koje normalno ne bi radili

Ako vidite vašeg partnera kako pokušava plesati sa svojim nepsretnim nogama samo zato jer vi volite plesati, ili pjevaju karaoke sa vama čak i ako zvuče užasno – to je zato što rade nešto što normalno ne bi.Ovo je definitivno žrtva koju mnogi ne bi napravili.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.

TVOJA REAKCIJA?