Hej ti! Zaprati nas!
Pratite nas! Veoma smo društveni 😉
Lajkaj.com

Lajkaj.com

Advertisement
Advertisement

ABOUT US

 lajkaj.com vam pruža informacije pre svih, uz obilje multimedijalnih sadržaja i mogućnost da iste lako podelite sa svojim prijateljima na društvenim medijima. Mi se ne ograničavamo samo na kratku informaciju, već se trudimo da pružimo širu sliku o događanjima, ali i da u potpunosti uključimo naše posetioce u priču. Društvene medije ne vidimo samo kao kanal za promociju, već i kao platformu za uspostavljanje odnosa sa našim čitaocima i mogućnost njihovog uključivanja u rad samog portala, čime stičemo jasnu prednost u odnosu na našu konkurenciju.

 Na samom portalu, iz nedelje u nedelju, gostovaće najzanimljivije ličnosti iz domaće Internet zajednice – poznati blogeri, Twitter korisnici i oni koji društvene medije vide kao alat za kreiranje pozitivne promene u našem okruženju.

 O Adk Group d.o.o.

 Adk Group d.o.o.
 Sarajevo, Bosnia and Herzegovina
 Telefon: +387 12 20 56 867 / Fax: +387 11 22 15 124 / redakcija@lajkaj.com

 lajkaj.com je prvi u nizu projekata koji pokreće kompanija Adk Group d.o.o. specijalizovana za različite aspekte onlajn poslovanja, od kreiranja sadržaja, preko brige o nastupu velikih brendova onlajn do razvoja velikih Internet projekata.
 Sama kompanija okupila je neka od najistaknutijih imena srpskog Internet neba, čijim zajedničkim snagama planira da realizuje nekoliko projekata u 2016-toj godini.
 Medijski portal lajkaj.com je prvi među njima, kreiran sa ciljem da inovira pristup kreiranju i pružanju informacija na domaćem Internet tržištu.