AU, NAJVEĆI BLAM IKADA! JOVANI JEREMIĆ UŽIVO U PROGRAMU SEVNULO MEĐUNOŽJE: Bez cenzure, KAKAV SKANDAL! (FOTO)

Jeremićeva je poznata kao neko ko intrigira gledaoce iz vikenda u vikend, a ovaj put je to uradila ponovo.

Voditeljka Jovana Jeremić najavljivala je program u svojoj emisiji koju vodi vikendom na sebi svojstven način, a desila joj se i jedna neočekivana situacija.

Jovana se skockala od glave do pete, obukla belu košulju, sako i crnu suknju i sve uparila uz mrežaste čarape. Ipak, kada je sela, gledaoci su mogli da vide više nego što treba.

Naime, Jovani su se videle gaćice i to u pink boji. Jeremićeva je poznata kao neko ko intrigira gledaoce iz vikenda u vikend, a ovaj put je to uradila ponovo.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen Pink

Inače, Jovana je nedavno odgovorila kaskaderu Urošu Ćertiću na najnovije prozivke, koje se odnose na natpise o njenoj navodnoj aferi sa kompozitorom Aleksandrom Milićem Milijem, što je ona prethodno demantovala.

  DOBRO PROVERITE IMATE LI OVAKVU NOVČANICU OD 10 DINARA KOD KUĆE: Za nju možete da dobijete i do 8.000 evra (FOTO)

Naime, Jovana je odlučila da presavije tabak, te kaskader može da očekuje tužbe koje mu voditeljka priprema zbog serije prozivki koje joj je u prethodnom periodu upućivao putem medija.

– Ne želim to da komentarišem i da dajem prostor Urošu Ćertiću. On je jedna nevidljiva zamena. Nevidljiv je potpuno i na filmu, a i u životu. Bio je samo zamena. Svi generalno se kreću u krugu svoje pokvarenosti. On ne može da shvati da postoje žene koje ne varaju i žene koje imaju veliku moralnu vertikalu i žene koje su velike gospođetine, koje su moralne gromade. Ja ću ga tužiti, dobiće tužbe i to je to, samo tako će moći da se opameti i da shvati da se više kači na moje ime. Jovana Jeremić je druga dimenzija, tako da ne želim više da ga komentarišem – poručila je Jovana.

 

TVOJA REAKCIJA?