fbpx

Sorting by

×

BRUTALNO UBISTVO GLUMICE U 9. MESECU TRUDNOĆE, KAKVO SE NE PAMTI: Ritualno žrtvovana, umrla u neopisivim mukama!(FOTO)

Teško da istorija pamti ovako brutalan, nehuman i bespotreban zločin, kakav se dogodio u Zlatnom Holivudu

 

O njenoj surovoj i bizarnoj smrti i dan danas priča ceo Holivud…

Osmi avgust 1969. godine zauvek će ostati zabeležen kao dan jedne od najvećih i najstrašnijih tragedija u Americi. Kobnog dana u stravičnom pokolju na Beverli Hilsu, koji su izvršili članovi kulta “Porodica” Čarlsa Mensona, život je izgubila u 26. godini holivudska glumica Šeron Tejt, jedna od najlepših žena filmske industrije.

Supruga Romana Polanskog odbrojavala je poslednje dane do porođaja i kobne večeri je bila u društvu nekolicine prijatelja, a njen suprug je trebalo da se vrati kući sa puta.

Nesrećna glumica je izbodena na smrt, a obdukciijom je utvrđeno da je zadobila 16 uboda nožem.

Šeron Tejt rođena je 24. januara 1943. godine u Dalasu. Odmalena je plenila pažnju svojom lepotom i šarmom, a prvu titulu misice je dobila već sa šest meseci.

Čim je stasala u devojku, počela je da radi kao model, a ubrzo su počele da pristižu i prve ponude za filmove.

 

Prvu glavnu ulogu Šeron je odigrala u filmu “Eye of the Devil” (Oko đavola), kada produkcija ostaje zapanjena njenom lepotom i talentom. Odlučeno je da će zajedno sa filmom biti prikazan i dokumentarac “All eyes on Sharon Tate”, koji je najavio da je Holivud dobio novu veliku zvezdu.

Ubrzo nakon premijere, Šeron Tejt upoznaje mladog reditelja Romana Polanskog, koji ju je angažovao u svom velikom projektu u kojem su glumili zajedno i zaljubili se. Venčali su se 1968. godine uz veliku pažnju javnosti.

Krajem iste godine, Šeron ostaje trudna i par pronalazi vilu na Beverli Hilsu za svoje prvo porodično gnezdo.

U avgustu, samo nekoliko dana pre porođaja, nesrećna Šeron planira dolazak na svet svog prvog deteta i odmara se u društvu nekolicine bliskih prijatelja. “Porodica” Čarlsa Mensona, po njegovoj naredbi, odlučila je da usmrti sve koji se nalaze u vili Romana Polanskog, jer je ona u pomračenom umu monstruma predstavljala simbol odbacivanja ljudi.

 

foto: Profimedia

 

 

 

Šeron Tejt i troje njenih bliskih prijatelja ubijeni su noževima, a ukupno su izbrojane 102 rane na njihovim beživotnim telima. Sektaši nisu marili ni za Šeronino preklinjanje da poštede život njenog nerođenog deteta, nego su uživali u patnjama žrtava, koje su prethodno vezali konopcima.

Menson je uhapšen u oktobru iste godine i zajedno sa svojom sektom osuđen na smrt, a kasnije je kazna preinačena u doživotnu robiju.

Reditelj Kventin Tarantino u svom posledjem filmu “Bilo jednom u Holivudu” osvrnuo se i na ovaj tragičan događaj, za koji mnogi tvrde da je zauvek promenio život u ušuškanoj dolini zvezda i da se nikada neće zaboraviti!

TVOJA REAKCIJA?