DA LI SE POKOJNIKU “LOME” NOGE AKO NE STAJE U SANDUK? Pogrebnica odgovorila – Rešenje IZGLEDA ČUDNO, ali tako mora!

Šta raditi kada pokojnik ne može da stane u sanduk? Odgovor će vas iznenaditi!

Loren Eliza, žena koja je nekada bila direktorka pogrebnog preduzeća prihvatila se neobičnog zadatka na TikToku. Na trenutno najpopularnijoj društvenoj mreži odgovara pratiocima na veoma neobična pitanja u vezi sa sahranama. Pa tako je objasnila da li se žena koja je u trenutku smrti imala ciklus sahranjuje sa tamnponom, objasnila je i da li se javlja krvarenje nakon smrti, a jedno pitanje je posebno zapanjilo sve na ovoj mreži.

Ako ste se pitali kako se sahranjuju esktremno visoke osobe koje ne mogu da stanu u kovčeg, odgovor će vas iznenaditi. Dakle, pitanje je bilo: Da li je istina da morate da lomite noge pokojnicima koji ne mogu da stanu u sanduk?

  Doktor Kon o širenju omikrona: Pojavio se “stelt” soj, ali jedan detalj ohrabruje

“Ne, ne lomimo ljudima noge kako bi ih smestili u kovčeg. Umesto toga, stavimo cigle (blokove) ispod kolena kako bi se ona savila i podigla nagore. Neki pogrebnici im saviju kolena i nagnu ih u stranu kako bi stali i sanduk. U sanduku ima ama dovoljno prostora da se kolena saviju i podignu”, kaže Loren i otkriva da se kasnije, kada je proces balsamovanja završen, cigle izvade jer je telo ostalo ukočeno u željenom položaju.

“Posle toga je procedura potpuno ista, isto ih oblačimo… Sve je isto. Ako podignete poklopac, telo vam može izgledati malo čudno, ali tako mora da bude. Inače, postoji mogućnost i da se naruči veći sanduk, ali on naravno košta više”, objasnila je Loren.

TVOJA REAKCIJA?