DALILU IZVODE NA LJEČENJE – porodica stiže po nju! Huso NAPAO PRODUKCIJU – Očigledno dopuštate NASILJE!

Huso Mujić, Dalilin otac, oglasio se o najnovijim dešavanjima u rijalitiju “Zadruga”. Njemu teško padaju svakodnevne svađe njegove ćerke sa Filipom Carem, za koga kaže da je “smeće od čoveka”.

– Nije mi dobro, iovako ne izlazim od sramote i bolesti iz kuće. Najbitnije mi je da, ako mogu, spasem Dalilu i pošaljem je na lečenje i oporavak. Niko mi se iz produkcije nije javio, zvao sam ih opet hiljadu puta, oni očigledno dopuštaju nasilje. Zvaću kasnije ambasadu da mi pomognu, ne znam više šta da radim. Ako tamo ostane zajedno sa Carem, to smeće od čoveka će mi ubiti ćerku – ispričao je potreseni Huso,piše Srbija Danas.

Podsetimo, i Dejan Dragojević je progovorio o svom odnosu sa Husom i u svom vremenu provedenom u kući u Šepku.

– Bilo mi je super u Bosni, kuća je ekstra, svuda sam lepo prihvaćen, pa sam bio i tamo. Problem je nastao kad majka nije htela da dignemo sprat na kući, onda sam tražio plac, nisu hteli da mi daju, da mi pomognu. Majka je rekla da će mi dati jednu sobu, pa da vidimo da li ćemo se skontati. U međuvremenu se javio Dalilin otac koji je imao plac u Bosni. On je nama taj plac poklonio i mi smo na tom placu zajedničkim novcem podigli kuću. Imali smo mladalački život, lepo je bilo. Živeli smo tip top. Sa svima sam bio dobar, gledali su nas kao nešto normalno. Svaki dan smo menjali destinacije. Kajem se za izgubljeno vreme koje ne mogu da nadoknadim zbog porodice. Ne kajem se zbog lepo provedenog vremena – rekao je Dejan i otkrio istinu o odnosu sa Dalilinim roditeljima.

  Nekada trošna kuća, danas raskošna vila: Zavirite u dom Rade Manojlović u Četerežu za čije renoviranje je izdvojila brdo para!

– I sa Dalilinim ocem i sa majkom sam bio super. Dalila je bila u dobrim odnosima sa mojim ocem, čuli su se. Ja nisam hteo da se javim Davidu, on je mene povredio kao stariji brat. Mogli su da spuste loptu, David je mogao da spusti loptu, i tada kad je David došao kod nas bilo mi je drago – ispričao je Dragojević.

TVOJA REAKCIJA?