fbpx

DANAS JE NAJMOĆNIJI DAN U GODINI: Evo zašto je 04.04. velika prekretnica – AKO ŽELITE DA PRIVUČETE NOVAC I SREĆU odmah ovo uradite!

Danas je jedan od onih magičnih dana, kada sve što zamislite možete i da ostvarite

Astrolozi i numerolozi tvrde da se broj četiri odnosi na osove kuće, korene, porodicu. Ova energija donosi talas pozitivne viracije koja povetuje sve što je blisko vama.

Četvorka u tarotu odgovara karti Cara, osobe koja osobu od autoriteta. Može se odnositi i na vas ako ste na nekom rukovodećim mhestu ili težite da na to mjesto stignete. Ne zaboravite da Car treba i da gradi temelje, a da broj 4 nosi jaku energiju za uvođenje stabilnosti i dostizanje ravnoteže.

  DOK DEJAN SPAVA – EVO ŠTA MU RADE IZA LEĐA: Objavljen snimak iz pušionice, “IDI VIDI …”

Četvrti april nosi energiju brojčanog niza 4:4 što znači da donosi najviše sreće osobama koje su rođene sa bioritamski brojem dva i šet, ali svakako da svako može iskoriti ovu energiju.

To znači da ćete unaprijed isplanirati ovaj dan i obavezno svoje najbliže staviti na prvo mjesto. Moguće da se događaji neće odvijati onako kako ste zamislili, ali je bitno da ostanete u fokusu i u mislima onome što vam je najbitnije.

Za sve što vam se iskomplikuje, imajte dovoljno vremena, ali svi koji budu stpljivi i pristupe tome ozbiljno, biće nagrađeni velikom srećom. Potrebno je samo razumjevanje i vjera da će na kraju biti sve kako treba.

TVOJA REAKCIJA?