fbpx

EVO ZAŠTO MILAN MILOŠEVIĆ VIŠE NE VODI ZADRUGU: Odlučio da otkrije istinu, objavio i sliku

Voditelj danima ne radi, a sada se obratio javnosti

Milan Milošević već nekoliko godina vodi “Zadrugu”, a sada je naprasno izostao sa snimanja emisija i svi su se zapitali šta se dešava poznatom voditelju. Milan se jutros i sam oglasio i objavio da nikada više poruka nije dobio:

– Ove nedjelje sam dobio više poruka nego za sve godine, koliko imam ovaj profil. Sutra će vam sve biti jasno i bićete o svemu obavješteni. Hvala vam što brinete – obavijestio je Milan sve.

Milan je prošle nedjelje objavio fotografiju na kojoj se vidi kako prima infuziju, a sada smo saznali i šta je Miloševiću:

  MATEJ PERIŠ SINOĆ U 21:53 BIO AKTIVAN NA VIBERU: Misterija telefona nestalog Splićanina, viđen na mreži POSLIJE 22 DANA!

– Milan je dobio visoku temperaturu, mislio je da može da radi, pa je prošlog petka došao na snimanje. Međutim, iste večeri mu se slošilo i nije mogao da dodje za vikend da radi i cijele prošle nedjelje mu je bilo loše. Milan je sve vreme zatvoren u kući u Zemnunu, a stanje mu nije bolje- otkrio nam je izvor blizak voditelju. prneosi “Novi“.

TVOJA REAKCIJA?