fbpx

Sorting by

×

HOROSKOP – NOVAC NA VIDIKU: Ovih 5 znakova očekuje financijsko blagostanje u 2022.

Što predviđa horoskop za 2022. kad je riječ o novcu – ovo pitanje postavljamo na početku svake godine. Položaj planeta obećava povoljnu godinu za sve vrste poslovanja, naročito za pet horoskopskih znakova, ali uz neophodni oprez

Početkom nove godine, osim na ljubavnom planu, najviše nas zanima hoćemo li imati sreće s novcem. Godina pred nama je povoljna za sve vrste poslovanja i transakcija, ali za svaki znak u različitoj mjeri. Koliko god vam planeti predviđaju povoljne okolnosti, ne prepuštajte se lošim navikama i ne donosite loše odluke, jer tako nikada nećete ostvariti veći dobitak, čak i ako je vaš horoskopski znak na ovoj listi. Evo kojih 5 horoskopskih znakova očekuje financijski dobitak u 2022. godini:

Lav

Lavovi su jedini predstavnici elementa vatre na ovoj listi. Znaju se kontrolirati i ne žure s odlukama. U 2022. godini morate hladne glave donositi odluke. Intuicija će vam biti izražena, ali ne zaboravite na logiku i zdrav razum. Astrolozi savjetuju da prestanete biti netko kome se svi stalno i za sve obraćaju za pomoć. Više cijenite svoje vrijeme.

 

Djevica

Predstavnike ovog znaka očekuje izuzetno produktivna godina. Djevice razmišljaju van okvira i ovu svoju vještinu trebali bi maksimalno iskoristiti. Povoljan položaj planeta u potpunosti će osloboditi vaš kreativni potencijal, stoga obratite pažnju na što trošite energiju kako potraga za novcem i uspjehom ne bi dovela do potpune emocionalne i energetske iscrpljenosti.

Vaga

Vage svoje poslove vode mirno i staloženo, a tijekom 2022. uspijevat će pronaći zajednički jezik sa svim suradnicima i poslovnim partnerima. Sve koji se bave biznisom, astrolozi savjetuju da poslovna putovanja planiraju tijekom lipnja i srpnja, kao i početkom zime. Jedina stvar s kojom bi Vage trebale biti na oprezu je neracionalno trošenje novca.

Jarac

Vodeni tigar će vladati tijekom 2022. godine, a ova životinja u istočnoj kulturi znači smirenost i razboritost. Tigar je brz i zna da je u stanju uhvatiti svoj plijen, trošeći minimum energije. Jarčevi na sličan način posluju – čekaju i vrlo pažljivo planiraju svoje poslove. Ovakav pristup bit će im najisplativiji, pa će Jarčevi biti najuspješniji znak u području financija sljedećih dvanaest mjeseci.

Ribe

Uz povoljan položaj planeta, Ribe će tijekom većeg dijela godine imati sreće u novim pothvatima. Generalno, 2022. se može nazvati vremenom velikog financijskog restrukturiranja za predstavnike ovog znaka. Ukazat će vam se prilika za novi posao, ali najvažnije je da ne žurite i ne upuštate se u nepotrebne rizike.

TVOJA REAKCIJA?