fbpx

Sorting by

×

IMALA JE LICE ANĐELA I DUŠU ĐAVOLA, DA BI STIGLA DO VRHA GAZILA PREKO SVIH: Jedna tragedija je zauvek uništila! (FOTO)

Bilo je dovoljno da se samo jednom pojavi na crvenom tepihu i svet je poludeo za njom…

Prošlo je 30 godina otkako je glumica i manekenka Stefani Sejmur (52) osvojila publiku zahvaljujući spotu za hit-singl “November Rain” grupe Guns N’ Roses. Krajem 80-ih godina, nije bilo lepše manekenke od nje, mnogi bi se složili. A većina se i danas seća spota i venčanice koju je nosila. Upravo ekranizacija ove pesme joj je donela veliku popularnost, ljubav njenog života, ali i jedan buran period života.

Na snimanju ona se zaljubila u pevača ovog benda. Ljubav joj je bila uzvraćena i ubrzo nakon upoznavanja započinju vezu, koja će svakim danom postajati sve turbulentnija.

Do tog trenutka, Stefani je već bila sa nekoliko slavnih muškaraca, a pričalo se da je volela Čarlija Šina i Vorena Bitija. Šuškalo se i da je spremna na sve kako bi stigla do cilja i postane popularna.

Stefani Simor
foto: Profimedia

Kada je imala 16 godina, bila je u vezi sa tada 42-godišnjim Džonom Kazablankasom, šefom agencije za modele sa kojom je i ona potpisala ugovor. Kazablankas je u to vreme bio u braku sa manekenkom Dženet Kristiansen, ali to ga nije sprečilo da u isto vreme živi i sa mladom manekenkom. Pre nego što se rastao od supruge, Stefani ga je ostavila.

Kasnije je bila u braku sa gitaristom Tomijem Andresom. Iako jihova ljubav nije potrajala, oni su dobili sina, Dilana Tomasa Andresa.

Ubrzo nakon ovog razvoda, usledilo je snimanje za pesmu “November Rain” i poznansto sa Ekselom Rouzom. Iako je na početku sve delovalo idilično, ova veza je svakim danom postajala sve gora.

O njihovom divljem životu, punom droge, alkohola, seksualnih eskapada i fizičkih obračuna, napisano je hiljade članaka. Njihov odnos varirao je između ljubavi i mržnje, kao i kod mnogih drugih fantastičnih rok parova koji su, bez obzira na manijakalno ponašanje, izazivali divljenje medija.

 

Šuškalo se i da su vereni, ali njihova ljubav je okončana 1993. godine, tužbom. Naime, pevač je manekenku tužio da ga je napala i ukrala mu nakit vredan više od 100.000 dolara. Tokom turbulentne parnice ispričala je pred sudom da ju je on psihički zlostavljao, a zvala je i njegovu bivšu suprugu da svedoči protiv njega. Na kraju su se ipak nagodili.

To nije bio kraj njenom burnom ljubavnom životu. Zaljubila se u Pitera Branta, koji je u to vreme bio u braku. Par se venčao kada je on ostavio suprugu, a 2009. Stefani je zatražila poništenje braka, nakon 14 godina zajedničkog života. Pomirili su se godinu kasnije, a i dalje su zajedno.

Tragedija koja joj je zauvek promenila život

Ubrzo su se seuočili sa veikom tragedijom. Naime, njihov sin, model Hari Brant preminuo od posledica predoziranja heroinom. Manekenka je ovu vest teško podnela. Nakon smrti sina izjavila je da njen život više nikad neće biti isti.

Stefani Sejmur
foto: Profimedia

Bivša manekenka održava uspomenu na njega, a nedavno je objavila fotografiju sina uz opis: “Nedostaješ mi danas, ali to nije ništa novo. I juče si mi nedostajao u milion momenata. Uzela sam telefon da ti kažem šta ima novo, ali onda sam shvatila da tebe nema… Nedostaješ mi danas, nedostajećeš mi sutra…Kraj tuge se ne nazire, ali se trudim da živim sa tim…

PROSLAVILA SE PREKO NOĆI PA ZAVRŠILA NA PSIHIJATRIJI: Godinama je niko nije video, evo kako glumica sad izgleda! (FOTO)

TVOJA REAKCIJA?