fbpx

ISAK ŠABANOVIĆ ULAZI U ZADRUGU? EVO ŠTA JE PRIZNAO: “Nadam se da nećemo pući”

Unovom izdanju emisije “Između dve vatre”, autorke i voditeljke Nevena Arsić i Miljana Arsić ugostile su popularnog superfinalistu pjevačkog takmičenja “Zvezde Granda” Isaka Šabanovića.

Sa Isakom smo govorili o aktuelnostima koje su u prethodnom periodu okupirale pažnju medija i javnosti, a jedna od njih bila je i njegovo objelodanjivanje veze sa koleginicom Aleksandrom Mladenović koje je naišlo na mnogo komentara. Šabanović je otkrio da su on i Mladenovićka bolje funkcionisali prije nego što ih je razotkrio paparazo, te da je sada pritisak ogroman.

b949881c-d078-481d-9591-55b8a8bed8a3

Foto: Youtube Printscreen/Srbija Danas-Između dve vatre

– Nadam se da nećemo pući, ali pritisak je veliki – rekao je pjevač, pa dodao da Aleksandru mnogo više uznemire naslovi u kojima Isaka povezuju sa drugim djevojkama, nego što njega to dotiče.

Pored toga, Isak nam je otkrio da redovno prati rijaliti “Zadruga” sa svojom majkom, pa nam je podijelio utiske sa nedavnog gostovanja u Imaginarijumu kada je zabavljao učesnike Bijele kuće na žurci.

  OČISTITE BELI LUK ZA 10 SEKUNDI U SAMO DVA POTEZA: Trik koji je do sada oduševio preko 8 miliona ljudi

– Pratim Zadrugu sa majkom. Meni je to fascinantno. Ja sam sada pjevao tamo u Zadruzi, tri puta sam zaboravio tekst pjesme, jer sam spustio mikrofon da gledam šta oni rade. Jer meni je to fascinantno, ti vidiš svađu na televiziji, a ja kao pjevam. Ja rekoh muzici: “Ćuti, stani da vidim!” Super mi je bilo, te ljude koje gledam na televiziji, sada vidim tu – ispričao je Šabanović, pa otkrio da li bi ušao u šestu sezonu ovog rijalitija koja bi trebalo da počne u septembru:

1e7c998b-0c60-40e4-9e88-a865af05898a

Foto: Srbija Danas

– Ne valja reći nikad. Svaka čast kolegama koji ulaze, ali ja mislim da ne bih mogao da izdržim 9 mjeseci. Ja sam lud ovako, a zamisli da uđem… – rekao je Isak.

TVOJA REAKCIJA?