fbpx

Sorting by

×

ISPLIVALA SKANDALOZNA PREPISKA! EVO ŠTA JE NIŠA SAVELJIĆ (51) SLAO DIVČEVOJ ĆERKI (24): Ne bih voleo svi da znaju! (FOTO)

Petra Divac, ćerka Vlada i Snežane Divac našla se u centru skandala zbog fudbalera Niše Saveljića, koji joj je slao neprimerene poruke, o čemu je Kurir prvi pisao.

Njen otac reagovao je kada je saznao da Niša piše Petri, a kada se sreo sa bivšim prijateljem došlo je do incidenta u restoranu koji je u vlasništu Dejana Bodiroge.

Vlade Divac, Niša Saveljić, Petra Divac
FOTO: DADO ĐILAS, PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Petra se prvi put polsle skandala oglasila i otkrila šta se zaista dešavalo, i našoj redakciji prosledila prepiske sa Saveljićem.

“Iskreno ne bih voleo da znaju. Baš mi je glupo. Ja ovako iskusan sam se postideo. Prvi put u životu da osetim energiju kod nekog tako mlađeg. Izvini”, pisao je fudbaler.

Petra Divac
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

“Bonjour. Iskulira me”, slao je Niša košarkaševoj ćerki.

“Eee, ne, u gužvi sam pa nije telefon uz mene”, odgovorila je Petra na jednu poruku.

“U Sakramentu sam. Javi se”, bio je uporan Saveljić.

Petra Divac
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

“Ovako, samo hoću da Vam kažem da sam razmišljala dugo o ovoj situaciji. Bila sam u šoku kad smo razmenili onaj telefonski poziv i da sam se u trenutku loše osećala i da sam bila nesnađena da Vam odgovorim drugačije ili kažem nije u redu. Kako je prošlo malo vremena skupila sam hraborist da Vam kažem da nije u redu što ste pomišljali na to, a kamoli da ste hteli i da to ostvarite. Ne znam kako biste se Vi osećali u situaciji da se ovo dešava Vašoj ćerki. Molim Vas, nemojte više da mi pišete”, napisala je ona.

Petra Divac

TVOJA REAKCIJA?