fbpx

Sorting by

×

ISPLIVALE FOTOGRAFIJE! Matej uslikan u klubu, njegova djevojka puna nelogičnih izjava, postoji sumnja da nešto krije!

Nestanak Mateja Periša koji je nestao u noći između 30. i 31. januara još je misterija mada su u potragu uključene policije više zemalja. Jedna od stvari koje otežavaju policijsku potragu, prema dobro informisanim izvorima, je i činjenica da telefon nestalog Splićanina još nije pronađen.

Svakodnevno na Fejsbuku se pojavljuju nove stranice koje su podrška momkovoj porodici, ali i koje se mole da se Matej pojavi. Uvjereni da je živ i zdrav, te svakodnevno objavljuju fotografije koje je Matej djielio na društvenim mrežama, piše alo.

Ono što je mnogima zaparalo uši, jeste da su isplivale fotografije na kojima je Matej sa Majom Soptom u noćnom klubu. Po svemu sudeći, to je fotografija koja je nastala u Hrvatskoj, budući da se po njenim riječima ona nije vidjela sa prijateljem u Beogradu u noći kada mu se gubi svaki trag.

Na fotografijama koje su objavljene u jednoj grupi, osoba je ostavila komentar da je malo potrebmno da istina ugleda svijetlost dana! Da li to ostavlja prostora da se Maja ipak vidjela sa Splićaninom u Beogradu ostaje misterija.

Budući da je Maja u izjavama govorila kako se sa Matejem nije puno viđala, i da je bila sa njim tokom ljeta kada su zajedno radili sa turistima, ove fotografije bacaju novu sjenku na slučaj nestanka koji je potresao region.

Podsjetimo, inspektor koji je radio na slučaju Matejevog nestanka rekao je kako kada je Maja govorila o Mateju prilikom gostovanja na Prva TV, nije nigdje imala suza a pravila se da plače sve vreijme. Da li Maja nešto krije, otkriće istraga MUP – a koji danonoćno radi na slučaju koji trese javnost skoro dva mjeseca.

Naime, nova situacija koja je uzdrmala javnost jeste izjava Maje Sopte, prijateljice Mateja Periše, koja tokom intervjua nije pustila nijednu suzu, što je posebno bilo sumnjivo pojedinim detektivima.
Odmah nakon što se saznalo kako je njegova prijateljica Maja Sopta posljednja osoba s kojom je komunicirao Matej Periš prije nestanka, zatvorila je svoje profile na Facebooku i Instagramu. Nakon njenog gostovanja u emisiji Exploziv Prve srpske televizije isplivale su razne sumnje koje su dovele u pitanje njenu iskrenost pred kamerama kao i produbile pitanja je li istražiteljima rekla sve što zna i koliko toga taji, možda i iz razloga, sopstvene sigurnosti.

Ona je nedavno objasnila da nije mogla da se javi Mateju na poziv, jer je pokušavala da parkira auto po snegu i ledu.

Jedna nelogična izjava – u Beogradu nije bilo snijega kada je Matej nestao, ali Majina izjava je drugačija.

Maja je rekla čudnu stvar. Da je imala veliki problem da se uparkira ispred restorana “Babaroga” zbog snijega i leda i da nije navikla na takve uslove i da se iz tog razloga nije javila Mateju. Međutim, tih dana u Beogradu nije bilo snijega i leda. Ja sam bio u gradu, bilo je sunčano i lijepo vrijeme. Možda je bila u Vladivostoku, ali u Beogradu nije bilo snjiega.

Pravdanje – postoji sumnja da nešto krije?

Maja se sve vrijeme se pravdala i zbog toga se sumnja da nešto krije. Nijednog momenta kod nje se nije vidio znak pitanja šta je sa Matejom i gdje je nestao. Nikada ne vjerujte ženama koje plaču bez suza, rekao je i detektiv Braca Zdraković, piše alo.

TVOJA REAKCIJA?