IZBIO INCIDENT – KARIĆ NAPUSTIO ZADRUGU! Osman došao da ga SAČEKA, pa se OGLASIO! Stefana prevezli OVDJE

Njegov otac otkrio šta se tačno dogodilo.

Pojedini zadrugari juče su napustili rijaliti, kako bi išli da ispune građansku dužnost i glasaju na predsedničkim i parlamentarnim izborima.

Među njima bio je i dasa sa Zvezdare, Stefan Karić.

Na društvenim mrežama osvanule su slike Stefana kako ubacuje listiće u kutije, a jednu od njih objavio je i njegov otac, Osman Karić.

Kao njegov najbliži član porodice, Osman je znao da Stefan izlazi, pa ga je sa drugarima čekao u kraju.

Kako se pisalo po medijima, na toj opštini izbio je manji incident, a Karić je riješio da se oglasi o slučaju i otkrije šta se navodno desilo.

  KUĆNA SREĆA: Biljka koja svakom domu donosi blagostanje i uspeva u svakoj kući!

– Kao što znate, Stefan Karić je dobio šansu da se pojavi na glasanju kao zadrugar koji učestvuje u rijalitiju “Zadruga” i da glasa na biračkom mjestu gdje pripada. Pošto sam ja to znao kao otac, njegovi drugovi i svi koji ga podržavaju i vole došli su na biračko mjesto, čekajući ga mirno, sjedeći u svojim automobilima. Jedan od njegovih drugara je i član kluba i uprave FK Zvezdara. Sjedio je u svom autu koje su registrovane na Rumu. Niotkuda se pojavio mladić koji je počeo da slika i provocira – napisao je Osman.

Osim toga, Karić je objavio i čestitke predsjedniku na pobjedi.

– Prvo da čestitam gospodinu predsjedniku Aleksandru Vučiću uzastopnu pobjedu na izborima. Bravo – poručio je Osman Karić putem Instagrama.

TVOJA REAKCIJA?