JANJUŠA ŽENA OPET IZBACILA IZ KUĆE?! Bio sa Majom, htio da joj se USELI u stan, a onda i od nje dobio pedalu, ZAVRŠIO NA ULICI

Marko Janjušević Janjuš je javno prevario ženu sa Majom Marinković sa kojom je imao turbulentan odnos.

Nakon nekog vremena činilo se da je bivši košarkaš odlučio da započne mirniji život pored bivše žene i kćerke, međutim, ponovnim mirenjem sa Majom prokockao je i tu šansu.

Drama je nastala kad je Ena saznala da je Janjuš opet vara sa starletom zbog koje im je pukao brak i u pola noći mu izbacila stvari. On je pokunjen otišao na Voždovac kod Maje, ali je i od nje poslije dva dana “dobio pedalu”!

– Janjuš je htio da sjedi na dvije stolice i to mu se obilo o glavu. Čim je pobjegao iz rijalitija i ostao dužan televiziji Pink 50.000 evra, otišao je u Kotež kod Ene, koja se sažalila i primila ga u kuću. On je sve vrijeme u “Zadruzi” ponavljao da se promijenio i da jedino voli Enu, ali opet je napravio glupost… – priča naš dobro obavješteni izvor.

Sve se promijenilo prošlog vikenda kad je Janjuš sa prijateljima bio na nastupu Dare Bubamare i “naletio” na bivšu ljubavnicu.

– Odlijepio je kad je video Maju! Sve vrijeme se motao oko nje i đuskao s njom. Neko ih je snimio i objavio to na društvenim mrežama. Taj snimak je iste noći vidjela Ena i pobjesnila je kao ris! Odmah mu je spakovala sve stvari u torbe i kese i izbacila ih ispred kuće. Kad se Janjuš ujutru vratio, tašta mu je rekla da više nije dobrodošao i da Ena ne želi nikad više da ga vidi – priča sa izvor.

  Par usvojio novorođenče, ali kada je otac vidio pravu majku, nije mogao vjerovati svojim očima

Janjuš je, međutim, odmah našao rješenje i otišao kod Maje na Voždovac.

Janjuš je poslije drame sa Enom i Majom napokon riješio da nađe posao. Postao je menadžer pjevačice Sandre Čaprić, s kojom se zbližio u “Zadruzi 5”. “Možda neko ne vjeruje u muško-ženska prijateljstva, ali da mi je neko pričao da ću imati drugaricu, ne bih mu vjerovao”, napisao je Janjuš pored slike sa Sandrom.

– Maja ga je primila u stan i ta idila je potrajala samo dva dana! Sve vrijeme je žickao novac od nje, a mrak na oči joj je pao kad joj je zatražio 1.000 evra jer je sigurna da bi to odmah prokockao. Tad je riješila da ga izbaci iz stana i ovog puta mi je čvrsto obećala da se više neće miriti sa njim – priča naš izvor. Janjuš je tako za samo dva dana ostao na ulici, i bez žene, i bez ljubavnice. – Nemamo pojma gdje je Janjuš, nikome se ne javlja! Vjerovatno je sada kod nekog drugara – završava priču.

TVOJA REAKCIJA?