fbpx

Sorting by

×

JEDAN OD NAJMLAĐIH MILIJARDERA NA SVETU ŽENI SRPKINJU: Često voli da kaže -nijedan BOGATI ČOVEK nije ružan!

Bogata naslednica Kristina Mitrović, ćerka Željka Mitrovića, udaje se za ukrajinskog preduzetnika Iiju.

Bogata naslednica Kristina Mitrović i njen verenik Ukrajinac Ilija putuju po celom svetu, a svoje ljubavno gnezdo smestili su u Londonu. Pored toga što naslednica Željka Mitrovića svakodnevno pokazuje kako se budi uz velike aranžmane cveća, snimke skupocenih automobila kojima se mladi par vozi, kao magnet na sebe privlače znatiželjne poglede.

On je naslednik porodične kompanije koja se bavi proizvodnjom urijuma.

Kristinin budući suprug ima privatan biznis koji vodi u Londonu i Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a ima i svoj privatni avion, obezbeđenje, vozače i veliki broj skupocenih automobila. On i Kristina su se upoznali tokom školovanja u Velikoj Britaniji, kako je tada saznao Kurir.

Ukrajinac Ilija, odnosno naslednik ‘kralja uranijuma‘ kako su ga mediji prozvali, nedavno se pohvalio da ima sat vredan pravo bogatstvo. Radi se o satu poznate marke ‘Richard Mille’ kojem cena doseže neverovatnih 700 hiljada evra, prenio je Telegraf.rs. Toliko je skup da ga jako retko možemo videti na nečijoj ruci, osim na najbogatijim muškarcima sveta. Inače, ‘Richard Mille’ proizvodi satove čija cena ide i do nekoliko miliona evra. Uz fotografiju na kojoj nosi sat on je napisao: ‘Nijedan bogati čovek nije ružan. Zapamti to’.

Osim što voli skupocene satove i markiranu ojeću, prema fotografijama, mediji zaključuju kako cigare marke Tompus ne ispušta iz ruku. Za takvu jednu cigaru zna da izdvoji i do hiljadu evra. Često se zna pohvaliti kako jede u ekskluzivnim restoranima gde se za ulazak plaća i godišnja članarina i do nekoliko stotina britanskih funti.

Kada je reč o nadolazećem braku i mirnoj luci ovog para, nije poznato kada i gde će se venčati misteriozna plavuša Kristina i uspešni biznismen Ilija, ali kako tamošnji mediji navode, nema sumnje da će to biti gala svadba na svetskom nivou.

TVOJA REAKCIJA?