JELENA (39) JE 2019. GODINE IMALA 156 KG, A ONDA JE SMRŠALA PREKO 83 KG: Kaže da je promenila samo jednu stvar! (FOTO)

Jelena Drobnjak je uspela ono što većina nas samo mašta – promenila je svoj život iz korena! A počela je ovako…

Jelena Drobnjak se ceo život borila sa gojaznošću. A onda je pre godinu i po dana odlučila da promeni svoj život iz korena. Nakon 17 godina je promenila posao, a za godinu i po smršala čak 83 kilograma. Upozorava na opasnost emotivnog prejedanja i trudi se da bude inspiracija drugima.

Samo jaka volja koja proizilazi iz mentalne snage može da nas dovede do željenih rezulatata, za čije ostvarenje su nekad potrebne godine. Upravo to je na svom primeru dokazala Jelena Drobnjak (39) koja je u junu 2019. godine imala čak 156 kilograma, da bi 18 meseci kasnije svoju masu prepolovila! Shvatila je da hrana nije emocija, da probleme neće odagnati slatkiši, te da će život nastaviti da se dešava u svim svojim oblicima i intenzitetima. Sada putem Instagrama svesrdno pomaže drugim ženama da krenu njenim stopama.

Prestala sam da se plašim sebe

– Ceo život sam bila buca, ali meni to nije predstavljalo veliki problem, dok mom okruženju verovatno jeste. Moja težina je eskalirala pre par godina, nakon porođaja i nekih životnih okolnosti i nisam bila svesna da se emotivno prejedam –započinje svoju priču Jelena iz Beograda, mama 11 – godišnje Anje.

Putem konkretnih i vidljivih promena krenula je pre tri godine, dok je mentalna priprema i pronalaženje uzroka emotivnog prejedanja započela godinu dana ranije. Zašla je u prošlost i podsvest, suočila se sa sobom i vratila sebi dok je još imala kome. Jer nije bilo mnogo onih koji su bili tu da joj pruže ruku za spas.

TVOJA REAKCIJA?