fbpx

Jezivi detalji o pronađenom tijelu o Dunavu: Oglasili se očevi Mateja i Jove

Nakon što je jučer u Dunavu kod srbijanskog mjesta Kostolac pronađeno beživotno tijelo, odmah se počelo špekulisati da se možda radi o Mateju Perišu ili Jovi Kecmanu, koji su nestali krajem decembra, odnosno septembra 2021. i 2020. godine

Ovim povodom oglasili su se očevi nestalih muškaraca, Nenad i Mile.

Nenad Periš, koji se u Beogradu nalazi više od 60 dana, kaže da ga je policija kontaktirala i rekla mu da se ne radi o Mateju.

 

“Da, policija me kontaktira u takvim situacijama i jučer je. Žao mi je unesrećenog čovjeka. Neka mu Bog da miran pokoj”, rekao je Nenad Periš za nportal i dodao:

 

“To nije Matej, odmah mi je policija rekla jer unesrećeni na sebi ima crne patike. Policija kontinuirano vrši potragu kako na vodi tako i na kopnu. I u stalnom smo kontaktu”, dodao je Matejev otac.

  VOZAČI, OPREZ: U Srbiji stupaju na snagu nova pravila za registraciju, ovi automobili NEĆE PROĆI tehnički pregled!

“Sad čujem za to nađeno tijelo, ne znam da li je to moj sin. Niko me nije obevijestio od nadležnih i evo godinu i po dana ležim i ne mogu da ustanem od tuge i neizvjesnosti gdje mi je sin. Umrijet ću koliko se nerviram, nisam živ”, kazao je Mile Kecman, Jovin otac za Kurir.

Inače, leš koji je nađen u poodmakloj fazi raspadanja sinoć kod Kostolca imao je samo noge i na njima crne patike.

“To je zapravo dio tijela, radi se o donjim ekstremitetima – nogama, dok gornji dio tijela nedostaje. Nije uočena ni odjeća, samo obuća. Zbog toga je nemoguće obaviti identifikaciju, a za sutra je zakazana obdukcija na kojoj će se utvrditi i uzrok smrti, ali i to o kom polu se radi”, kaže izvor Kuriru.

TVOJA REAKCIJA?