fbpx

Sorting by

×

JK u Dubaiju, Duško u Srbiji pravio žurku: Pjevačica u Emiratima dočekana kao kraljica, a Tošić okupio muško društvo! (Foto)

Jelena Karleuša otputovala je jučer u Dubai, gdje će u petak imati nastup, a sa sobom je povela i svoje nasljednice.

Pjevačica se na Instagramu pohvalila kako uživa u avionu, u biznis klasi. Kada je stigla u hotel u Dubaiju, dočekalo ju je iznenađenje, pa nije odoljela da i to ne podijeli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Naime, nju je u luksuznoj sobi sačekalo posluženje – različito voće, kao i med, nana, limunada, i sve to servirano u staklenim činijama sa led svjetlima. Tu iznenađenjima nije bio kraj.

Kada je ugledala svoju sliku na stolu, JK je bila oduševljena.

– Za kraljicu Srbije – pisalo je u poruci.

 

Ona je poslije pokazala kako sa kćerkama uživa u večeri, ali i u ispijanju bezalkoholnih koktela.

Za razliku od supruge, Duško Tošić ostao je u Srbiji, gdje je proslavio 37. rođendan. Fudbalski menadžer okupio je uglavnom muško društvo u jednom restoranu, a pozvao je i muzičare koji su mu cijelo veče ispunjavali muzičke želje.

Rođendanska torta je bila u obliku fudbaleske lopte, a Duško je baš sa njom u ruci nasmijano pozirao.

U jednom momentu, svirači su zapjevali menadžeru i rođendansku pjesmu, a Duškovi prijatelji i kolege su im se pridružili i sve vrijeme ga snimali, dok je on iznenađeno gledao u tortu. Posebno iznenađenje bile su i konfete, koje su u tom trenutku bile ispaljene.

.

 

 

.

.

.

.

.

TVOJA REAKCIJA?