fbpx

Sorting by

×

Kako da oterate frajera za 4 dana: Ove četiri stvari žene ponekad vole da rade, a muškarci ih ne podnose!

Naravno, ukoliko nekog želite namerno da isterate iz života, ove savete treba da uvrstite u taktiku

Partnerski odnosi su neiscrpna i prezabavna tema. Kad vi niste jedan od partnera.
Bez obzira na to da li ste sa nekim muškarcem izašli samo na jedan sastanak ili svake nedelje doživite nekoliko prvih sastanaka, sigurno ste primetili da postoje stvari koje žene ponekad rade, a koje su muškarcima baš odbojne, toliko ih koriste i potežu onda kada žele da odiu. O tome šta žene ne vole već smo pisali.

Ukoliko ne želite da odmah na početku obijete potencijalnog partnera, ove četiri stvari probajte da iskonrtolišete i da ih ne radite, piše Pinkvilla.

1. Pravite se da ste glupi

Ako verujete da „ja ništa ne razumem“ stav može približiti muškarcu i pomoći vam da izgledate slatko, varate se.

Muškarci mrze žene koje se prave glupe i traže duhovite, pametne i zabavne partnerke s kojima mogu o svemu da razgovaraju. Osim toga, fasciniraju ih samouverene, zadovoljne i pametne žene, a tzv. pravi muškarac uvek će hteti da se pohvali takvom partnerkom.

 

2. Lažite

U vezi nikada nemojte lagati ili se pretvarati da ste neko ko niste, ako lažete kako se osećate i šta vam odgovara a šta ne, to će vrlo brzo odbiti muškarca koji će pre ili kasnije shvatiti da se ne ponašate u skladu s onim što govorite. Pravi muškarac će razumeti da se ne možete u svemu slagati.

 

3. Dramite

Ukoliko preburno reagujete na svaku sitnicu i od malog problema napravite veliku svađu, muškarac bi mogao da ode jer neće moći to da podnese. Oni ne vole dramu i ne vole kad žene od komarca prave slona već ih privlače emocionalno inteligentne žene koje mogu da kontrolišu svoje emocije. Ne vole dramu ni igrice, pa ako želite da održite svoju vezu, rešite se suvišne drame.

 

4. Neprestano prigovarajte

Ako ne želite da on izgubi interesovanje za vas, onda umesto da mu prigovarate probajte da komunicirate s njim i kažete mu šta vam se ne sviđa, kako se osećate i šta bi mogao da promeni. Umesto da se žalite na ono šta ne želite, pokušajte da potražite drugi način i recite šta tačno želite. Muškarci vole žene koje su srećne i zadovoljne sobom, a prigovaranje zbog malih stvari pokazuje da niste zadovoljni sami sa sobom.

Izvor: 24sedam.rs

TVOJA REAKCIJA?