fbpx

Luna i Marko u Banatu prave etno selo: Otkriveni svi detalji, ovako će sad zarađivati!

Luna Đogani i Marko Miljković nedavno su otkrili da su kupili plac na selu i da tamo planiraju da izgrade vikendicu u koju će odlaziti kada požele da se sklone od gradske vreve.

Ipak, kako Kurir Stars saznaje od izvora bliskom paru, oni su u međuvremenu dobro razmislili i shvatili da, pored kuće za odmor, oni ovaj plac u jednom banatskom mjestu i sve što se nalazi oko njega mogu iskoristiti i za dodatnu zaradu, pa su zajedničkim dogovorom napravili plan da od ove nekretnine u svom posjedu naprave malo etno-selo, koje će iznajmljivati na dan ili dva za razne vrste proslava.

 

– Pored toga što ovu kuću grade prvenstveno zbog svog odmora i kako bi makar nakratko pobjegli iz gradske gužve i svakodnevnih obaveza, oni su odlučili da ovu kuću i plac koji ga okružuje pretvore u pravo malo etno-selo. Pored toga što će tu zasaditi voće i povrće, kao i razne biljke, oni planiraju da na ovom prostoru naprave i pečenjaru, kao i bazen.

  "DAJ BOŽE DA DEJAN ODE KOD BILJANE" OGLASILA SE ALEKSANDRINA MAJKA: Važna poruka za Dragojeviće

– Razgovarajući, shvatili su da im ovo imanje to dozvoljava, pa kada sve bude završeno, ovo će biti pravi mali raj. Imanje se nalazi nedaleko od Beograda, u jednom banatskom mjestu, tako da je lokacija odlična za sve one koji žele da na dan ili dva odu iz Beograda – priča naš izvor, a zatim nam otkriva i šta žele da urade sa budućim etno-selom.

Podsjetimo, Marko je istakao da će ovaj plac iskoristiti na pravi način, tako da je izvjesno da je svoju suprugu upravo on i nagovorio da uđu u biznis i gradnju etno-sela.

.

.

.

.

 

 

.

.

.

.

.

TVOJA REAKCIJA?