fbpx

MATEJ PERIŠ SINOĆ U 21:53 BIO AKTIVAN NA VIBERU: Misterija telefona nestalog Splićanina, viđen na mreži POSLIJE 22 DANA!

Potraga za Splićaninom Matejem Perišem (27), koji je nestao u noći 30. na 31. decembra prošle godine traje već 22 dana, a sinoć su mnogi koji ga poznaju ostali u potpunom šoku!

Naime, poslije punih 22 dana, Matej je sinoć tačno u 21:53 bio dostupan na Viberu!

Ljudi koji ne gube nadu da će se nestali mladić pojavio podelili ovu informaciju, što je izazvalo lavinu komentara na mrežama! Jedno od objašnjenja je da je policija bila ulogovana na njegov nalog kako bi provjerila komunikaciju iz prethodnog perioda.

Podsjetimo, signal Periševog mobilnog telefona, kako je utvrdila istraga posljednji put je lociran kod Velikog ratnog ostrva oko 02.40, 31. decembra.

Prema rekonstrukciji kretanja Mateje Periša, koju je napravila srpska policija, signal njegovog telefona posljednji put je uhvaćen u blizini Velikog ratnog ostrva, na ušću Save u Dunav.

  Nenad Periš se oglasio: “Pozvali su me iz hrvatske policije”

Policijski službenici pregledali su stotine sati materijala, snimaka sa svih nadzornih kamera sa trase kretanja Periša i okoline i na osnovu njih napravili rekonstrukciju njegovog kretanja, od trenutka izlaska iz pravca Beton hale u 1.43 sati do momenta silaska u rijeku Savu, u 1.52 sata poslije ponoći, odakle mu se gubi svaki trag.

Posljednji snimak sa sigurnosnih kamera izazvao je najveću misteriju. Lociranjem Matejevog telefona preko baznih stanica, indikativno je bilo kretanje jednog objekta u rijeci Savi, a vrijeme i trasa kretanja ovog objekta se poklapa sa kretanjem Periševog telefona.

Kako se vjeruje, telefon je bio u Matejovom džepu kada je on ušao u ledenu Savu kod Beograda na vodi, a posljednji signal je uhvaćen oko kilometar i po nizvodno. Na prikazanom video snimku u kadru koji pokazuje ušće Save u Dunav, jasno se vidi objekat koji se kreće niz rijeku, a vrijeme i mjesto se poklapaju sa kretanjem Matejevog telefona, prenosi Kurir.rs.

TVOJA REAKCIJA?