NENAD PERIŠ DOBIO PORUKU IZ POLICIJE! Vjerujem da je Matej živ!

Nenad Periš i dalje ostaje u Beogradu jer vjeruje da mu je sin živ i da će ga pronaći. Svijestan je vremena koje je prošlo, ali nadu ne gubi.

Matej Periš (27) nestao je, u noći između 30. i 31. decembra prošle godine, a njegov otac Nenad Periš jutros je dobio poruku od načenika beogradske policije o svim saznanjima koja se tiču njegovog sina.

– Obavijestio me je pismenim putem da su sve informacije o viđanju mog sina provjerene i da se ne radi o njemu već o ljudima koji veoma podsjećaju na njega. Zahvalan sam beogradskoj policiji koja predano radi na nestanku mog sina. Mogu da vam kažem da ja i dalje vjerujem da je živ. Često odlazim na Savanovu. Gledam ka Savi i razmišljam da li je mogao nekim nesrećnim slučajem u nju da upadne. Mislim da ne, što su se složili i moji prijatelji koji su iz Splita pre neki dan došli kako bi me posjetili. Odveo sam ih na promenadu da im sve objasnim- kaže za “Telegraf.rs” Nenad Periš.

  DOGODILA SE ZNAČAJNA PROMJENA U POTRAZI ZA MATEJEM: Član ekipe koja traži Periša otkrio novi detalj

 

Prema Nenadovim riječima, ono što je mogao da zaključi šetajući se promenadom jeste da je njegov sin mogao neprimijećeno da ode do parkinga i da ga ni jedna kamera ne snimi.

– Za medije je veoma zanimljivo da Mateju povezuju sa Majom. Mogu vam reći istinu o dugogodišnjoj drugarici mog sina. Iz njenog telefona se jedino vidi da je on pokušao da je kontaktira. Ne znam zbog čega. Ona je sama otišla u policiju i sve ispričala. Vjerujem Maji i njegovim prijateljima i siguran sam da nisu umiješani u nestanak mog sina – kaže Nenad za naš portal.

Nenad Periš i dalje ostaje u Beogradu jer vjeruje da mu je sin živ i da će ga pronaći. Svjestan je vremena koje je prošlo, ali nadu ne gubi.

 

Mladi Splićanin posljednjeg dana prošle godine bio je u beogradskom klubu “Gotik” . U jednom trenutku u majci kratkih rukava izašao je iz lokala i pokušao tri puta da zaustavi taksi. Signal njegovog mobilnog telefona posljednji put je uočen kod Velikog ratnog ostrva.

TVOJA REAKCIJA?