fbpx

NIKAD SKANDALOZNIJI IZBOR ZA POTRČKE! DALILA SKOČILA – PRIJETI PRODUKCIJI: Evo ko će u izolaciju

Monika Jovanovksa je sinoć napustila Zadrugu i za vođu postavila Marka Janjuševića Janjuša, a Janjuš je izabrao Dalilu Dragojević i Dejana Dragojevića za potrčke ove nedelje.

– Za početak, podićiću Dejana i Anđelu. Podićiću sada Ša i Mimas. Nakon toga podižem Mateju i Snadru Rešić. Podićiću Osmakčića i Dalilu. I podićiću Gruju i Marijanu. Dvoje će od njih deset biti potrčci. Krenućemo sa eliminacijom – prvo ću spustiti Marijanu, Marka Osmakčića, Sandru Rešić, Mimu Šarac, Gruju i podižem Martinu Petrović. Mislim da su ovo nešto što bi bilo zanimljivo. Spuštam Dejana Dragojevića, Martinu, Ša i sve a šaljem Dalilu i Dejana zbog Aleksandrine prozivke – rekao je Janjuš.

– Po istu cijenu svega, odbijam izolaciju – rekla je Dalila.

– Nisam ni tebe imao u planu da stavim Dalila ali eto – rekao je Janjuš.

– Ja se zahvaljujem Janjušu, vjerovatno je zbog Aleksandrinog komentara. Znam kolika je kazna, ne želim da idem u izolaciju. Kao potrčko ću te služiti ali u izolaciju ne želim da idem – rekla je Dalila.

– Mislim da treba da ispoštuješ ako sam vas već izabrao. Ja sam hteo da stavim Maetju i Anđelu i onda sam htio da stavim Ša i Martina. To mi je bilo zanimljivo, stvarno sam to htio ali sam se iznervirao. I ja sam stavljan u njagorim situacijama – rekao je Janjuš.

  OVO JE BIO ZNAK DA SE NEŠTO DESILO: Matej Periš je svake noći djevojci Sanji pisao ISTU PORUKU (FOTO)

– Ja nemam ništa protiv izoolacije. Nemam problem da budem sa Dejanom ali ne želim da se bilo šta protumači pogrešno. ja sam neko ko je sada slobodan i imam potpunu slobodu da radim šta želim i da mi to niko ne pripiše za zlo. On je neko ko je zauzet i neko ko je u vezi. Da ja ne bih bila treći član tog odnosa, ja se isključujem pa po cijenu bilo koje kazne. Neću ići u izolaciju – rekla je Dalila.

– Jako je ružno da gubiš novac za neke stvari koje su već rasčišćene – dodaje Janjuš.

– O meni prestani da brineš više, uvrijediti me ne možeš. Ja o tebi i dalje imam lepo mišljenje pošto svi misle da si nenormalan. Sada kad ljudi dobro pričaju o meni i sada to nevalja. Ja njemu nikada ne uzvratim na njegove psovkE1 – rekla je Dalila Filipu.

– Kad ona psuje, onda to nikada ne spominje ali kada ja nju vrijeđam onda se spominje – rekao je Car.

Detaljnije u nastavku  teksta.

 

TVOJA REAKCIJA?