fbpx

Sorting by

×

OGLASIO SE MATEJEV OTAC! Nenad Periš o informaciji da je mladić koji liči na Mateja viđen u Minhenu

Vijest da je hrvatska manekenka u Minhenu vidjela mladića koji liči na Mateja Periša uzburkala je javnost.

Njegov otac Nenad Periš je prokomentarisao ove navode za Informer.

– Nisam dobio od policije nikakvu informaciju, znam da se vrše provjere – rekao je Periš.

Na pitanje da li mu ta informacija budi nadu da je njegov sin živ, Periš kaže:

– Mi imamo nade još uvijek bez obzira na informacije. Do sada je bilo mnogo informacija koju su se na kraju na žalost pokazale pogrešnima pa sam oprezan.

Juče je Manekenka L.A. koje je na svom Instagramu objavila da je u Minhenu vidjela momka koji je isti nestali Matej Periš za Informer otkrila sve detalje ovog susreta.

Kako nam je ispričala, ona je mladića koji neodoljivo podsjeća na nestalog Splićanina vidjela dok je sa bebom šetala po ulici.

– Sa mnom je bila i moja mama, koja ga je takođe vidjela, a pošto čita vijesti, znala je kako Matej izgleda i rekla mi je, nakon što je pored nas prošao 3. put, ‘Molim te, pozovi nekog jer taj čovjek ima njega kao ja tebe’, misleći na njegovog oca Nenada – rekla je ona.

Ona je poslije objavila na Instagramu da je videla mladića i zamolila pratioce da joj kažu ako znaju koliko je Matej visok, kako bi bolje uporedila sa dečkom koga je vidjela na ulici.

– Ispostavilo se po opisu ljudi koji su mi pisali da je zaista tako visok. Poslije sam pokušala da stupim u kontakt sa policijom i jedan od mojih prijatelja iz svijeta mode mi je dao kontakt, ali za sada nisam uspjela da pričam ni sa kim – kaže djevojka.

Ona dodaje da u nedjelju dolazi u Beograd, pa će ovdje pokušati da prijavi ono što je vidjela.

– Svakako letim za Beograd u nedjelju pa ću da odem do policije jer vjerujem da je svaka informacija bitna. Žao mi je sto nisam dozvolila mami da ga slika, bilo mi je baš neprijatno …nadam se da će policija da uradi svoje i nadam se da je to on, ako nije onda je blizanac, prosto je nevjerovatno koliko liče – rekla je djevojka.

Podsjetimo, Matej Periš nestao je 31. decembra u Beogradu nakon što je izašao iz kluba u kojem je bio sa društvom.

Utvrđeno je da je došao do obale Save, ali kamere ga nisu snimile kako ulazi u vodu. Od tada traje intezivna potraga za njim, a u Beogradu je sve vrijeme njegov otac Nenad Periš koji iz dana u dana čeka vijesti o svom sinu.

Poruka koju je manekenka objavila na instagramu – Screenshot

TVOJA REAKCIJA?