ONA SVAKOGA DANA PRITISKA UVO ŠTIPALJKOM: Rezultati su NEVEROVATNI! (VIDEO)

Refleksologija je područje medicine koje pritiskom na određena mesta na telu, rešavaju problem bolova. Posebno je pogodna metoda za primenu na uhu, jer upravo tu postoji mnogo nervnih završetaka.

Uz pomoć štipaljke, koja vrši pritisak na konkretni nerv, može se rešiti neprijatnost ili bol. Sa pritiskom na određene tačke, bolovi u određenim delovima mogu biti rešeni.

Preko ovih 6 tačaka, uho je povezano sa svim delovima tela:

1. Ramena i leđa

Gornji deo uha vezuje se za leđa i ramena. Držite jednu štipaljku tokom 60 sekundi, i na taj način ćete se rešiti napetosti i smanjiti bol.

Za optimalne rezultate, postupak treba ponoviti nekoliko puta dnevno.

2. Organi

Ova tačka je povezana sa svim organima u telu. Čak i laganom masažom prstima sebi pomoći. Međutim, ako stvarno imate unutrašnji bol, treba potražiti lekarsku pomoć.

  ŠOK U EMISIJI – RADA OTKRILA PRAVU ISTINU O POSLU MINE VRBAŠKI NA KLINICI: “Vlasnik je ..”

3. Zglobovi

Gornji središnji deo uha pripada zglobovima. Za kočenje ili bolne ruke i noge, štipaljka je spas. Ukoliko imate hronične bolove, možda je lekar ipak bolji izbor!

4. Sinusi i grlo

Ovaj donji deo uha je povezan sa paranazalnim sinusima i grlom. Kad je hladno ili je u pitanju sinusna infekcija, štipaljka može učiniti čudo.

5. Varenje

Tik iznad ušne resice je tačka koja se dovodi u vezu sa probavom. Bol u stomaku ili grčevi mogu se smanjiti ili čak potpuno eliminisati. Usput, metoda se takođe može primeniti i preventivno …

6. Glava i srce

Uho je spojeno sa dva najvažnija dela uha – glavom i srcem. Glavobolja ili srčani problemi mogu se smanjiti štipaljkom ili prstom.

TVOJA REAKCIJA?