OVAKO IZGLEDA KONSTRAKTINA RODNA KUĆA U GLIBOVCU, mještani otkrili šta misle o pjevačici: Objavljene slike (FOTO)

Konstrakta je već nekoliko dana u Torinu i na probama za predstojeći “Evrosong”, koji počinje 10. maja.

Javnost će direktan prenos moći da prati putem RTS-a, a umjetnica je “na redu” u drugom polufinalu. Po svemu sudeći – u njenom rodnom Glubovcu uzbuđenje posebno raste i mnogo je onih koji se nadaju da će se plasirati u finale, pa i pobijediti.

Kako je jednom istakla da bi voljela da, u tom slučaju, tamo organizuje “Evroviziju”, prema saznanjima “Premijere – Vikend specijala”, meštani se sa time svakako slažu. Pred kamerama emisije su se, inače, našli i njen stric, te strina, pa spomenuli i pokojnu baku Desu, za koju je Ana Đurić bila posebno vezana.

– Ja sam joj stric, a moj sin brat od strica. Mi tu živimo, ovde je bila njena stara kuća. Otišli su za Beograd… Ova strugara je radila jako dobro. Ana je bila vezana za svoju baku Desu. Desa je bila domaćica. Sira, krave… – govorio je on, pa se dotakao i priča o tome kako je Desa znala da gleda u džigericu.

  Vatrogasac je spasio psića od sigurne smrti i odveo ga u azil. Pogledajte kako je reagirao kad ga je ponovo posjetio!

– Ona je bila šaljivdžija, humoristična. Volela je sa svima da se šali, svi su je u selu znali i voleli. Baba Desa… Volio bih da dovede “Evroviziju” u Glibovac, cijeli svet je sada čuo za nas – prokomentarisao je on, pa ujedno i pokazao nekadašnju Desinu kuću.

Meštani Glibovca, s druge strane, takođe su imali samo riječi hvale za predstavnicu Srbije na ovogodišnjem prestižnom muzičkom takmičenju.

Strina, pak, posebno nije štedila na komplimentima.

– Šta strina da kaže sa sinovicu? Sve najbolje. Pratimo od početka, navijamo. Odmah sam zvala devera. Nisam se iznenadila. Prošle godine je dolazila ovde sa suprugom i decom, htela je da poseti babin grob. Rekla sam joj: “Svrati, sine, na kafu”, „Ana, što ne pevaš kao ranije?” …Kad, ono, eto je pesma. Jedino što smo zapamtili je: “Biti zdrava!” Nadam se da će da pobedi jer je tekst dobar u ovo vreme kad se lečimo od korone. Pranje ruku je sada posebno važno, da budemo zdravi – izjavila je ona.

Zatim, jedna komšinica je takođe dobila riječ.

– Samo da pobuijedi! Da ne lažem, isprva mi se nije svidhela pjesma, a poslije kad čujem, ima smisla – naglasila je ona.

280242-konstrakta-5-censored-iff

280241-konstrakta-4-censored-iff

280239-konstrakta-2-censored-iff

TVOJA REAKCIJA?