OVU REČ NE SMETE DA IZGOVARATE – KRADE VAM SREĆU: Ako je koristite, uskraćujete sebi pozitivne stvari i nove šanse

Često nesvesno izgovaramo određene reči, ne znajući kakvu moć imaju. Možda nas baš one sputavaju, sprečavaju da budemo uspešniji i bolji, da privučemo sreću. Evo koju reč ne treba da govorite!

Reči su moćno oruđe koje programira svest i stvara vibracije oko svakog od nas. Da bismo privukli pozitivne stvari, moramo da pazimo šta govorimo i da iz svog rečnika isključimo reči koje prizivaju negativno. One uništavaju pozitivnu energiju, kradu sreću. Jedna od njih je „nikad“. Evo na koji način ona može da vam zatvori nove puteve i izazove mnogo nevolja.

1. Reč „nikad” simbolizuje nemogućnost delovanja. Izgovarajući ovo, čovek blokira sopstveni razvoj i zatvara svoj životni put.

  VODA OD BELOG LUKA MOŽE DA PREPORODI TELO ZA NEKOLIKO DANA: Spremite je po ovom receptu i pijte svaki dan!

2. Zbog reči „nikad”, sudbonosni susret se možda neće desiti ako kažete sebi ili naglas: „Nikad neću naći sreću” ili „Nikada neću upoznati svoju ljubav”. Reč nikad je moćno oružje koje može biti usmereno protiv onog koji je izgovara. Stoga u vezi sa novcem, karijerom i poslom, ne možete reći : „Nikada se neću obogatiti“, „Nikada neću dobiti dobru poziciju“ ili „Nikada neću moći da pokrenem sopstveni biznis“.

3. Kada koristite reč „nikad“, važno je zapamtiti da Univerzum može to da čuje kao snažan poziv na akciju. U slučaju da kažete: „Nikad neću upasti u nevolju“, može se desiti suprotno. Da baš time prizovete nevolju i mnogo loših stvari u svoj život.

Umesto nikad, govorite sebi pozitivne afirmacije- “Imam sve što poželim”, “Mogu da privučem partnera kakvog želim”, “Voljena sam”, “Srećna sam svakog dana”… Na taj način aktivirate zakon privlačenja.

TVOJA REAKCIJA?