fbpx

PALO ZVANIČNO POMIRENJE SA DEJANOM! Scena slama srca, palo priznanje – Mi smo PORODICA!

Nije mogao da sakrije emocije

U toku je emisija “Pitanja gledalaca”, a novinarka je podigla Marka Đedovića kako bi prokomentarisao sukob sa Dejanom Dragojevićem.

Kako komentarišeš Dejanove reči: “Ne daj bože da me ti podržavaš” – pitala je novinarka

Mislim da ne misli tako, da su u besu rečene. Kad on misli da mu je lakše, lupi glavom od zid, on kaže da bi pre išao kod mene kući kako bi se privikao na spoljni svet. Različito mi gledamo na sreću i nesreću i nekako mi je zbog toga drago, jer ne mogu da pričam da sam srećan, a izgledam kao da sam gorbaru sa lopate pobegao. Moje lupanje glavama, jaukanje i plakanje nisu videli. Mislim da sam srećan…Dejan i dalje u dubini duše zamera meni podršku Dalili u traženju sopstvene sreće i to je razlog zašto ja ne mogu da mu verujem da je srećan. One večeri kad je Dalila sedela zagrljena sa Filipom, pitao sam je je l’ joj je lepo i je l’ mi zamera, rekla mi je da jeste i da mi ne zamera. On i dalje, pa i u onim raspravama je rekao da smo ga mi uvalili u go**a. Ja sam ga podržao za Aleks iako sam stava da nije još uvek zreo za to. Previše se brzo sve izdešavalo. Zabole me ku**c za sve, to je najbitnije. Ja sam bio dužan da očistim go**a poturajući mu rame za plakanje – rekao je Đedović.
Ja sam već sad čuo da mu je izlaganje nelogično. Marko kaže da kad pita nekoga nešto, on veruje u to, a onda on kaže da mutiraju televizor i da prate postupke. Slika bez tona govori više reči – rekao je Dejan,piše Srbijadanas

  Ignorisanje, majka svih osveta: Ovako inteligentni ljudi pobjeđuju spletkaroše

– Kome verujem na reč, Dalili – pitao je Đedović.

Ne znam ja kome ti veruješ – rekao je Dejan.
Verujem i tebi da ti je lepo, verujem u ove budalaštine – rekao je Đedović.
Ja volim ovakvog iskrenog Marka, jer je ovakav bio i na mom ramenu. Drago mi je što je narod upoznao ovakvog Marka – rekao je Dejan.
Je l’ ti je žao što si optužio Marka što uništava tuđe živote – pitala je novinarka.
Ja sa Markom kad uđem u raspravu, tako je kako je. U besu sam rekao i za nešto i mislim. Rasprave sa njim su bez vređanja. Šta meni može Marko? Ne može mi ništa – rekao je Dejan.

Ja sam čoveku koji je za svog životnog saputnika govorio sve najlepše, pa najgore, verovao. To je autoprojekcija – rekao je Đedović
On kaže da sam ja koristoljubiv, a danas čujem da je on iskoristio Mariju i Miljanu. Rekao mi je da sam genetski otpad – rekao je Dejan.
Da, jesam rekao da si gov**r. Šta da kažem za čoveka koji me se odrekao, a plače mi na ramenu? – rekao je Đedović.
Veliki šef pošalje pismo da rešavamo probleme na porodičnom sastanku, znači da smo porodica…Ja mogu da mu narušim komunikaciju sa ostalim ljudima – rekao je Dejan.

TVOJA REAKCIJA?