PORUKA ZA ŽELJKA MITROVIĆA? Janjuš nakon DISKVALIFIKACIJE učinio NEZAMISLIVO zajedno sa ćerkom

Marko Janjušević Janjuš opet je u centru pažnje nakon što je pobegao iz “Zadruge”. Nešto duže od sedam meseci za bivšeg košarkaša je bilo predugo da presedi u jendom mestu, nije više mogao da izdrži u imaginarijumu u Šimanovcima, te je na bombastičan način pobegao iz rijalitija. Zbog ovog postupka, produkcija namerava da ga tuži i da mu traži 50.000 evra. Ipak, izgleda da Janjuš ne žali previše, te svoje slobodno vreme koristi kako bi proveo kvalitetno vreme pored svoje voljene ćerke Krune.

On je na svom zvaničnom Instagram nalogu okačio dve zanimljive slike na kojima se vidi kako provode početak nedelje.

  Prava osoba donosi radost u vaš život, pogrešna nervozu, a loša probleme: Psihologija odnosa

Na prvoj se nalaze u bašti jednog restorana gde uživaju u sunčanom aprilskom danu. Na drugoj slici, koja je odmah osvojila dosta simpatija među fanovima, Kruna i bivši košarkaš su otišli kod frizera, gde su se podvrgli tretmanu pranje kosa i šišanja. Pošto je Janjuš više puta dramio zbog svoje kose i frizure u kući (jednom čak i plakao), pretpostavaljamo da je sada mogao da izađe iz lokala zadovoljan zajedno sa svojom naslednicom,piše Srbijadanas

Ispod slike jedan od fanova je napisao: “Gledaj Mitroviću kako beg uživa”.

Janjuš još uvek nije ni potvrdio ni opovrgnuo da su slike porodične sreće i idile upućene produkciji koja stoji iza rijalitija iz kojeg je Janjuš pobegao.

TVOJA REAKCIJA?