fbpx

Sorting by

×

POTVRĐENO DA JE U PITANJU MATEJ PERIŠ! Može li autentični tonski zapis pomoći u potrazi za nestalim Splićaninom? (VIDEO)

Cijeli region se ujedinio da pronađe ovog mladića, a od njegovog nestanka prošlo je već više od 50 dana.

Na Instagramu se nedavno pojavio video snimak iz 2019. godine, na kom se vidi nasmijani Matej koji uživa uz pjesmu Olivera Dragojevića sa društvom na brodu. A sad je potvrđeno da je snimak autentičan i da se na snimku zaista čuje Matejev glas.

Ova informacija može značajno da pomogne u njegovoj potrazi, s obzirom na to da je ovo jedini tonski zapis Mateja, odnosno jedini snimak na kom se čuje njegov glas.

Riječi Dragojevićevog hita unose jezu i rastužile su mnoge koji su ovaj video sada gledali, a koji je Matej s osmijehom pjevao, glase:

– Našao sam mir na slobodi, u praznoj postelji i hladnoj sobi i kako to opisati ne mogu od sreće disati. Našao sam mir na drugoj strani nemam osjećaj da neko fali, kako to opisati ne mogu od sreće disati.

Ispod videa nizali su se komentari podrške, ali i nade da Mateja sreća neće iznevjeriti riječima: “Matej, vrati se”, “Čekamo te, plavi dječače”, “Svi te čekaju Matej. Svi! I mladi i stari i Srbija i Hrvatska”, “Ne mogu vjerovati koliko si bio pun života tako pozitivan, razdragan, entuziasta, pa nije fer da nisi sa svojima na svome.”

TVOJA REAKCIJA?