fbpx

Sorting by

×

Predivna ljubavna priča holivudskog glumca – Ne stidi se što mu žena nije savršena

Nije sve u ljepoti, i mnogi ljudi nam potvrđuju baš to. Tako je i u slučaju ovog holivudskog glumca.

Pirs Brosnan i novinarka Kili Šaj Smit važe za jedan od najskladnijih parova u Holivudu. Već 24 godine su nerazdvojni, a ona ga često prati na njegovim snimanjima. Kili je često na meti kritika javnosti zbog kilaže, ali Pirsu to nimalo ne smeta te svaka fotografija sa njegovom suprugom pokazuje da se vole jednako kao prvog dana.

Par se upoznao 1994. godine u Meksiku. Nakon sedam godina venčali su se u Irskoj. Imaju dva sina, Dilana i Parisa. Za Brosnana važi epitet najpoželjnijeg glumca Holivuda za kojim i dalje uzdišu žene širom sveta, a Kili se već dugi niz godina unazad bori da održi kilažu.

 

Uprkos tome, Brosnan joj je veran više od dve decenije. Kili je Brosnanova druga supruga, budući da je glumac pre nje bio u braku sa glumicom Kasandrom Haris koja je 1991. godine preminula od raka. U tom periodu Pirs je ostao sam sa troje dece i za taj period kaže da je bio najteži u njegovom životu.

Tada se posvetio deci i glumi, a nova romansa mu nije padala na pamet, sve do 1994. godine kada je na plaži u Meksiku upoznao Kili. Prema njegovim rečima ona je bila ta koja mu je vratila osmeh na lice. “Znam kako je to biti udovac, ali i kako ponovo pronaći ljubav.

 

Uvek postoji nada, a život je prepun uspona i padova. Ali uprkos svemu, uspomena na Kasandru i njenu borbu s rakom nikada neće biti zaboravljena”, objasnio je jednom prilikom irski glumac. Brosnan je 2013. godine izgubio i usvojenu ćerku iz braka sa Kasandrom koja je takođe umrla od raka.

Kili je tokom ovog teškog perioda bila prava podrška Brosnanu i to je očigledno razlog njihovog jakog braka. Ona se možda ne uklapa u holivudske stadarde i šablone, ali je za njega jedina i prava žena.

TVOJA REAKCIJA?