fbpx

PREDSEDNIK VUČIĆ ŠOKIRAO JAVNOST: Već smo uveli VANREDNO STANJE, Srbija neće da menja politiku samostalnog odlučivanja!ŠOK

Kao što ste i sami mogli da zaključite da u nastavku ćemo da se bavimo novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene a naša današnja tema bit će predsednik Srbije, Aleksandra Vučića koji se obratio naciji. Naime, predsednik je bio gost na Dnevniku na RTS-u i on je tako tom prilikom ispričao svoja mišljenja o brojnim temama, ali svakako i na onu udarnu, a to je otkazivanje dolaska šefa ruske diplomatije Sergeija Lavrova.

Njegova poseta srpskoj prestonici bila je planirana za danas i sutra, međutim nije došlo do toga, i to zbog toga jer su za njegov avion prelet zabranile Bugarska, Severna Makedonija i Crna Gora. Nakon što je on za to saznao, Lavrorv je samo kratko dao svoj komentar pa je rekao: Sramno i nezamislivo. Također, o ovoj odluci i ne dolasku Segeja Lavrova predsednik Vučić je obavestio ambasadore rusije u Beogradu aleksanfra bocan Harčenko.

Vučić je gostujući u emisji na samom početku rekao sledeće: “Nisam iznenađen. Ja sam još pre nekoliko dana rekao da očekujem komplikacije. Mi smo iz dana u dan pratili. Naravno da morate da izrazite nezadovoljstvo. Takvu vrstu histerije i organizovanog napada na malu zemlju kakva je Srbija, dugo nisam video”, a onda je nastavio i rekao i ovo: “Kada govorimo o tome, to nije pitanje sticanja i gubljenja političkih poena. Pogledajte sve iz okruženja, sve njihove medije i političare. Nama je u prethodna 24 sata stiglo nikad više medija iz okruženja i cele Evrope da slikaju Vučića i Lavrova. Šta smo loše učinili? Samo nismo pristali da uvek budemo deo čopora”.

TVOJA REAKCIJA?