fbpx

Prepoznajte li kćerku jednog od najpopularnijih pjevača ovog regiona

Una Čolić, kći jednog od najpoznatijih pjevača u regiji Zdravka Čolića na svom Instagram profilu redovito dijeli fotografije iz privatnog života.

Na ovoj društvenoj mreži ima više od 35.000 pratioca, koje često oduševljava svojim slikama, a zbog svog izgleda i uvijek zanimljivog izbora outfita, uvijek dobiva stotine komplimenata.

O privatnom životu njenog oca ne zna se mnogo, ali, mediji su do sada objavili kako je Una završila privatnu gimnaziju na Košutnjaku, te da je u to vrijeme imala i svog vozača.

  Psiholog Labkovski: Ako želite pravog muškarca tražite onog koji posjeduje 10 osobina

Prije toga je završila osnovnu školu u obrazovnom centru, a istu je pohađala i njena mlađa sestra Lara.

Zdravko Čolić oženio se 2001. godine sa suprugom Aleksandrom s kojom je dobio dvije kćerke – Unu Zvezdanu i Lauru. Iako ne priča često o porodici, jednom prilikom je za Blic izjavio:

“Što znači slikati se za naslovne strane? Nemam ništa protiv kada smo obiteljski na aerodromu da nas fotografiraju, ali da se namjestimo za fotografiranje, za to baš i nisam. Sve spontano u životu dođe.

Moja starija kćer kad vidi da se slikaju njezine vršnjakinje i izlaze u novine, kaže da njoj to nije važno. Ali, danas kada netko nešto lajka, e onda im je drago

TVOJA REAKCIJA?