fbpx

Sorting by

×

“PRESLIKAN JE MATEJ” Manekenka koja je videla istog Periša u Minhenu JAVILA SE KURIRU: Moja majka pošla ka njemu, BIO JE POGUBLJEN

Hrvatska manekenka koja je izazvala buru na društvenim mrežama posle objave na Instagramu da je u Minhenu u Nemačkoj videla mladića koji je, kako je napisala, “isti kao on”, javila se večeras redakciji Kurira i otkrila šta se dešavalo u tom trenutku i kako je reagovala.

Manekenka je rekla za Kurir da je u tom trenutku šetala svoju bebu sa majkom, kada je na ulici ugledala muškaraca koji je “preslikan” Matej.

– Moja mama koja je šetala moju bebu sa mnom je htela u momentu da mu priđe, ali ja to nisam dozvolila. Bilo mi je glupo, ona je htela da ga slika, ali nisam ja dozvolila. Dečko je bio malo pogubljen i vidim da je skontao da mi pričamo na našem – kaže ovaj internacionalni model i dodaje:

– Samo želim da vidim po fizičkom opisu da li je to on jer po licu i visini odgovara opisu. Dečko je preslikan – kaže ona.

Objava na Instagramu
OBJAVA NA INSTAGRAMUFOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Naša sagovornica je istakla da je taj momak “tri puta prošao pored njih” i da je “baš obratila pažnju”.

– Tri puta je prošao pored nas i baš sam obratila pažnju. Neverovatno koliko je isti. Poslednje gde sam ga srela je kod hotela Mandarin, gde je i policijska stanica i bivši restoran Opatija – rekla je hrvatska manekenka.

Matej Periš
FOTO: PRINTSCREEN

Ona je, takođe, kazala da je od prijatelja dobila neke brojeve nadležnih službi u Srbiji kako bi ih obavestila o tome što je videla, ali ti brojevi, kako je izjavila, nisu u funkciji.

– Ja samo želim da dobijem broj od nadležnih organa u Srbiji. Moj prijatelj model mi je poslao neke brojeve koji nisu u funkciji – rekla je manekenka.

Ona je potom istakla da će to sve “svakako prijaviti policiji”.

– Ja ću svakako da prijavim policiji, na inicijativu moje mame koja je sa mnom šetala bebu u tom momentu. Ona me je naterala da prijavim sve to govoreći mi “Ne daj Bože da se tebi tako nešto desi, svaka informacija bi bila od koristi” – kaže naša sagovornica.

TVOJA REAKCIJA?