fbpx

Sorting by

×

PROCURILE KSENIJINE GOLE FOTKE! Muškarci PLAĆAJU kako bi gledali njenu intimu, a u Baru ne nosi BRUSI i ON pao na njene OBLINE

Učesnica rijalitija “Bar” Ksenija Kranjec iz Slovenije napravila je pometnju među barovcima čim je ušla, kako svojim britkim jezikom, tako i atraktivnim izgledom i bujnim oblinama.

Lepa Slovenka i učesnica Bara redovno i naporno trenira, zbog čega je njena figura savršena. Toga je i sama svesna, pa svoj izgled stavlja u prvi plan, što se da primetiti.

Nije protivnica estetskih korekcija, naprotiv, promenila je dosta stvari na sebi,a ne stidi se o tome i da priča. Svoje silikone voli da ističe u Baru, pa retko kad nosi brus.

Ono što je najskandaloznije kod nje je njeno trenutno zanimanje – onli fens model. Ona se fotografiše i snima gola, a sve to prodaje na ovoj platformi. Kako smo saznali, jedna je od popularnijih devojaka sa tog sajta, a verujemo i da je zarada dobra.

Budući da mnogi muškarci žele da vide Kseniju golu i u izazovnim pozama, oni su spremi na mesečnom nivou da joj plaćaju fotke.

Ovo su samo neke fotke koje smo pronašli na Instagramu, a od kojih se diže pritisak. Možemo samo da zamislimo šta sve ima na sajtu.

Ono što je još zanimljivo u vezi atraktivne Ksenije je i odnos sa Ivanom.

Ksenija Kranjec
FOTO: PRINTSCREEN

Mnogi komentarišu to da je je Ksenija želela da izbaci Sofiju samo da bi imala lakši prilaz Ivanu i da li je Damir bio samo varka kako bi Ivan bio ljubomoran, ali se još uvek ne zna prava istina, budući da Ksenija nije još ništa rekla. Svakako je ovo nova ljubav koja je jedva čekala da procveta budući da su Ksenija Kranjec i Ivan Nešković imali su i jedan dirljiv trenutak u krevetu u toku dana, dok ostali barovci nisu bili prisutni.

Šta mislite, da li je Ivan pao na Ksenijin izgled ili želi bez plaćanja da pogleda njene erotične fotografije i snimke?

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive – da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

TVOJA REAKCIJA?