fbpx

PRVE SLIKE SA MESTA UBISTVA U CENTRU OBRENOVCA: Branislav upucan iz snajpera sa udaljenosti od 30 metara PRED OČIMA SUPRUGE

Ovo su prve fotografije sa mesta zločina u centru Obrenovca gde je danas iz snajpera ubijen Branislav Penčić star 41 godinu. On je sa udaljenosti od 30 metara upucan direktno u grudi dok je bio sa suprugom.

Penčić je od ranije poznat policiji i osuđivan desetak puta, a povezivan je sa trgovinom droge. Već je bio ranjavan, a inače je jedan od vođa navijačke grupe Hed hanters. Jedno vreme Penčić je živeo u Austriji.

Prema rečima meštana ulice Vuka Karadžića u Obrenovcu gde je pre sat i po ubijen navijač, pre mesec dana je razlupana šoferka na kolima.

Branislav Penčić, Obrenovac, pucnjava, ubistvo
FOTO: KURIR

– Zna se dobro ko je ubijeni. Bez obzira čime se bavio bio je dobar čovek, očigledno je platio cenu zbog onoga čime se bavio. Njegova porodica je poznata u gradu i svi su ih cenili – kažu žitelji ove ulice i dodaju da niko ništa nije video ni čuo.

  OVDE JE NAVODNO VIĐEN MATEJ PERIŠ U MINHENU: Ukoliko je manekenka u pravu, Splićanin je živ i ne želi da se zna gde je (FOTO)
Branislav Penčić, Obrenovac, pucnjava, Ubistvo
FOTO: KURIR

– Samo smo videli policijska kola, prvo jedna, a potom i nekoliko njih, kao i Hitnu pomoć. Čuli smo da je bio sa suprugom u trenutku ubistva, sva sreća da njoj nije ništa – navodi jedan komšija, dok drugi dodaje :

– Ovo je bilo namenjeno njemu, zato je ona nepovređena. Čuli smo da je kukala i dozivala pomoć iz sveg glasa kada je videla šta joj se dogodilo sa čovekom.

Po dolasku ekipe Hitne pomoći on nije davao znake života i hitno je prevezen u beogradski Urgentni centar gde je konstatovana smrt.

Branislav Penčić, Obrenovac, pucnjava, ubistvo
FOTO: KURIR

Na licu mesta je uviđaj, koji obavljaju forenzičari i inspektori kriminalističke policije po nalogu i u prisustvu zamenika Višeg javnog Tužilaštva.

TVOJA REAKCIJA?