Rada Manojlović 14 godina podstanarskog života kupila stan, a evo ko se u novi dom uselio s njom

Pjevačica Rada Manojlović napokon se skućila u Beogradu.
Pjevačica iz Četereža je poslije 14 godina podstanarskog života kupila stan. Kako saznaju mediji, folk zvijezda je pazarila nekretninu na Vračaru od 180.000 eura.

  • Rada je godinama vrijedno radila svakog vikenda i štedjela dok nije skupila dovoljno novca da se skući u Beogradu. Razgledala je stanove mjesecima i nedavno je pronašla idealan na Vračaru. Čak je dobila popust od prodavca, koji joj je priznao da joj spušta cijenu jer je njen fan! Ne znam tačno koliko je uspjela da uštedi, ali znam da je taj stan na kraju platila 180.000 eura – priča dobro obavješteni izvor i otkriva kako izgleda Radin novi dom:
  • Stan ima 70 kvadrata, dnevnu i dvije spavaće sobe i malu terasu. Potpuno je sređen, pa Rada nije morala da kupuje nov namještaj. Ona u svom novom domu živi sa sestrom Marijom, a često joj u posetu dolazi tata Rade iz Četereža, kao i dečko Haris Berković iz Gradačca u Bosni.
    Pjevačica je u zgradi gdje živi kupila i dva mjesta u garaži.
  • Jedno garažno mjesto je za Radu, a drugo je namjenjeno njenim gostima. Tako se tu često parkira njen dečko Haris – priča naš izvor.
  • Ma, Rada je divna komšinica! Svaki put se ljubazno javi, popriča sa nama, skromna je i prelijepa. Viđamo je u pekari, prodavnici… Primijetili smo da je u garaži u toku dana uvijek parkiran njen “džip” , a čim padne mrak, to mjesto je prazno. Pitali smo je gdje to ide svako veče, rekla nam je da ima baš dosta tezgi, pa često putuje – kaže Radina komšinica i dodaje da još nije upoznala pjevačicinog momka:
  • Njenu sestru Mariju viđamo, i ona je baš fina, a Harisa još nismo vidjeli. Nadamo se da će se i on uskoro useliti kod nje, baš su lijep par.
    (express/pink)
  1 NEOČEKIVAN SIMPTOM KOJI UKAZUJE NA BOLEST SRCA: Ako ovo osjetite, odmah se javite ljekaru

TVOJA REAKCIJA?