S*KS SA DEJANOM KAO SA STRANCEM – Dalila SPAVALA sa BIVŠIM MUŽEM, pa PLAKALA za Filipom! UNIŠTENA JE!

“Nije bilo iz emocije, nego bježanje od problema.”

Sandra Rešić i Dalila Dragojević su nastavile razgovor u pušionici. Dalila je neutješna zbog Filipa Cara, piše Srbija danas.

– Ne dozvoljava ništa. Kao što je bila ona priča da radim an sebi, on kaže:”Hoćete da vam dokažem da mogu da je vratim za pet minuta?” Okej, on može, jer svaki njegov prilazak, ja ne mogu da se oduprem. Nije tu meni niko kriv, ja sam kriva. Što kaže:”Treba razum da mi upravlja”, nek onda dođe taj nek mu upravlja razum. Kojim razumom da upravljam, gdje mi je, odakle mi? U ovoj situaciji ja nemam razum, jer da imam, ne bih prešla preko ovoga što sam prešla – rekla je Dalila.

– Ne dozvoljava to njemu, neće da dozvoli da kaže da si u pravu, makar crkao – rekla je Sandra – rekla je Dalila.

– Non-stop ponavlja da će on da me napravi žrtvom i ostalo – nastavila je.

– On misli da ćeš da ustaneš i da kažeš da ga ne voliš. Vaš problem je isključivo nepovjerenje – rekla je Sandra.

– Može da se uhvati za to da sam ga psovala, meni se to nije događalo, njemu jeste. Ajde da se vratimo na njegove pljuvačine, jednom, drugi put, krevet, limenka…Ajde da se na sve vratimo. Preko svega sam prelazila, psovke od imena do prezimena. On kaže što se ja vraćam, a što se on vraća na ono, što sam u bunila vidjela tu neku svijetlost. Rekla sam sebi:” Je l’ moguće da neko poslije svega, hoće”, a onda kad sam stupila, šta sam imala u tom odnosu? Okretala sam leđa, nisam imala vremena da se objašnjavam. Da, imala sam se*s, da, kao da sam imala sa strancem, a ne sa nekim sa kim sam bila pet godina. Kad ti odgovara uporedit ćeš svoje odnose, reći ćeš kokoške i to, a kad ti drugo odgovara, onda će da kaže:”Je**a, nisam čist, moram da riješim neke stvari” – rekla je Dalila.

  UBICA SALA BROJ 1: Ovo voće dokazano topi nataložene kilograme sa stomaka ako se jede jednom dnevno!

– Iskreno, mislim da to prvi put kad je bilo, nije bilo iz emocije, nego bježanje od problema. To je bilo to, nema šta ko da mi priča. Tvoja razlupana glava zbog svega, pa ne možeš ni ti, ja te razumeijm. Ja ti sad vrlo objektivno kažem, ali to je ono, ako si prešla, pređi ili idi u pi**u materinu. Probaj sa sobom, ili ću da pređem preko umjetnice ili – rekla je Sandra.

– On meni kaže da će kao da digne sidro. Jedna priča jedan dan, drugi dan zna da sam sposobna da nađem stan. Znaš ti šta je to u glavi – rekla je Dalila.

TVOJA REAKCIJA?