“SMUČILA MI SE, DUGO SAM ĆUTALA!” – Puklo PRIJATELJSTVO – Anđela otkrila TAJNE svoje drugarice Dalile!

Nakon što se isplakala, Anđela Đuričić započela je razgovor sa Markom Đedovićem o svojoj prijateljici Dalili Dragojević.

– Ja sam sama sebi opalila šamarčinu kad sam ispričala ono na radiju. Oni prave problema oko frizera, šta je njima problem. Ja ne mogu više da ih vidim, da ih slušam. Ja sam ćutala dugo i ja sam pukla. Ja ne želim da slušam o njenim ljubavnim jadima, a vrati mu se uvijek – rekla je Anđela.

– Onda se oni hvataju kao Đedović, Anđela – rekao je Đedović.

– Nemoj ni ime da mi pominje. Došlo mi je danas da kažem nemoj vas dvoje ni ime da mi spominjete, smučili ste mi se i vi i vaši problemi. Prošla sam sve, ali sada postaje bahato i bezobrazno, ne želim da učestvujem u vašim nedjelima – rekla je Anđela.

  Vatrogasac je spasio psića od sigurne smrti i odveo ga u azil. Pogledajte kako je reagirao kad ga je ponovo posjetio!

– Ona može sutra da izmisli da smo joj mi nešto rekli – rekao je Đedović

– Neka ona priča o meni, to govori o njoj, ne o meni. Ja ne mogu više, pucam. Desilo se da sanjam, sanjala sam majku. Prvo, sam jednu noć sanjala kako Aleksandra Nikolić ide sa mnom u garderober i ja joj dajem da obuče stvari i ona mi priča da nema stvari. Kažem joj da pogleda kod Dalile i ona mi kaže da nema tamo. Ja za crnim stolom, kad ono. Pa onda sanjam majku, koja mi kaže. Ne mogu da izdržim stvarno. Neću sebi negativnu energiju pored sebe – rekla je Anđela.

– Ma da bre, druži se sa mnom i sa Franom. Ovaj (Dejan) me je već prodao. Pa na šta su sve ljudi spremni – rekao je Đedović.

Detaljnije možete pogledati u videima ispod.

TVOJA REAKCIJA?