fbpx

Šta se desilo ovoj ženi? Sasušena, izgorjela, ostarila: Nižu se šok komentari na Tviteru o Nataši Pavlović i to zbog jedne fotke!

Popularna voditeljka Nataša Pavlović aktivna je na društvenim mrežama, a jeda fotografija je posebno uzburkala javnost i pobudila brojne komentare.

Mnogi su se kada je riječ o fotografiji koja je isplivala na društvenim mrežama zapitali šta je sa njenim izgledom.

“Šta se desilo ovoj ženi?”, napisala je na svom profilu jedna tviterašica, nakon čega su počeli da se nižu komentari o voditeljki.

“Smršala”, “Ostarila”, “Iritira glasom, a sada i pojavom”, “Izgleda mi malo zagorjelo”, samo su neki od komentara.

  HITNA POD ROTACIJOM ULETJELA U ZADRUGU! Zadrugar odmah HOSPITALIZOVAN, staklo i KRV NA SVE STRANE! (VIDEO)

Podsjetimo, voditeljka emisije “Praktična žena” Nataša Pavlović priča kako se ponaša kada vidi da joj vaga pokazuje nekoliko kilograma više. Čim vaga pokaže 60 kilograma to je znak da mora da “istopi” kilograme.

“Otkad sam odrasla, vodim računa o ishrani. Kada bih jela koliko volim i želim, sigurno bih imala previše kilograma. Čim vidim da sam se malo ugojila, trudim se da odmah skinem taj višak, da ne ode predaleko. Naročito sam pazila na ishranu u dvadesetim godinama, kada sam se bavila manekenstvom. Tada mi je kašika stalno bila probušena i više sam bila gladna nego sita”, pričala je nedavno za medije, prenosi Kurir.

TVOJA REAKCIJA?