fbpx

Sorting by

×

ŠTA ZNAMO O MISTERIOZNOJ MANEKENKI KOJA TVRDI DA JE SRELA MATEJA Lidija se bavi modelingom, živi u Minhenu! Evo kako izgleda FOTO

Policije Srbije i Hrvatske istražuju navode manekenke Lidije A. da je na ulicama Minhena navodno videla Mateja Periša, mladića iz Splita koji je nestao u Beogradu pre gotovo mesec i po dana.

Naime, Lidija se oglasila na Instagramu i pitala ljude koliko je tačno visok nestali Splićanin, jer je sigurna da je čak tri puta videla mladića koji je “isti on”. Ona je najavila i da će doći u Beograd i pokušati da prijavi šta je videla.

Lidija A
FOTO: INSTAGRAM

Ono što se za sada zna o njoj je da se bavi modelingom i da živi u Minhenu.

Lidija A
FOTO: INSTAGRAM

Informaciju da policija proverava navode devojke koja tvrdi da je videla mladića koji izgleda isto kao Matej Periš komentarisao je i njegov otac Nenad, koji je rekao da policija proverava sve informacije prema prodecurama.

Kazao je kako se i dalje nada, ali da je kod ovakvih informacija oprezan jer su se dosad pokazale netačnima.

Podsetimo, Matej Periš nestao je pre gotovo mesec i po dana u Beogradu nešto iza 1.40 u noći između 30. i 31. decembra kada je istrčao iz kluba Gotik.

Nadzorne kamere su ga snimile kako trči beogradskim ulicama, neuspešno pokušava da zaustavi taksi i desetak minuta nakon što je krenuo iz Beton hale dolazi do restorana Savanova i spušta se stepenicama prema reci. Još je nejasno zašto je odjurio iz kluba i zašto je u krenuo prema Savi.

MUP Srbije objavio je kako se na snimcima vidi objekt koji se kreće nizvodno Savom od Brankovog mosta prema ušću u Dunav i da se lokacije tog objekta poklapaju s poslednjim registriranim lokacijama s Matejevog mobitela.

TVOJA REAKCIJA?