STARIJA JE OD NJEGA 24 GODINE I PREDAVALA MU JE U ŠKOLI: OVO JE LJUBAVNA PRIČA EMANUELA I BRIGITTE MACRON

Privatni život francuskog predsjednika Emanuela Macrona izaziva zanimanje javnosti još od predizborne kampanje 2017. godine, kada je prvi put pobijedio i došao na čelo Francuske.

Macron je od 2007. godine u sretnom braku sa suprugom Brigitte, koja je od njega starija 24 godine, a o tome kako je njihova veza počela, proširile su se razne priče.

Ljubavna priča
Britanski “Daily Mail” je 2017. objavio da su Macronovi bili “ljubavna priča ovog stoljeća”, dok se njemački Bild pitao:

“Ona je 24 godine starija od njega. Kako takav par može funkcionirati?”

Emanuel i Brigitte Macron upoznali su se kada je on imao 15 godina. Marcon je potom išao u srednju školu u svom rodnom gradu Amiensu na sjeveru Francuske, a Brigitte je predavala francuski i latinski. Vodila je i dramski klub, a Emanuel je s njom krenuo na nastavu jer je, kao veliki zaljubljenik u književnost, jednog dana želio postati književnik.

Zbližili su se dok su radili na zajedničkom projektu. Bila je to školska predstava, a sama Brigitte je rekla da ih je spojilo pisanje, prenosi Nova.rs.

Kao što smo pisali, oduševila me njegova inteligencija. On nije kao svi ostali. Niko neće saznati kako je počela naša ljubavna priča, ona pripada nama – rekla je svojedobno Brigitte.
Njegovi kolege iz razreda s kojima je razgovarao za list “Le Parisien” rekli su da je Macron bio miljenik profesorice. Istaknuli su da ga je uvijek uzimala za primjer.

Pisao joj je pjesme, a ona ih je čitala pred razredom – rekao je Macronov kolega iz razreda.

  VIC DANA: Černobilske jabuke

Uoči predsjedničkih izbora 2017. osvanule su fotografije iz Macronovih srednjoškolskih dana na kojima se vidi kako ga Brigitte nakon predstave iz 1993. ljubi u obraz.

Macronovi roditelji u početku su mislili da je zaljubljen u Brigittinu kćer s kojom je išao u razred, a kada im je rekao da je zapravo zaljubljen u svoju učiteljicu, učinili su sve da ih razdvoje.

Poslan je u Pariz gdje je završio srednju školu. Prije nego što je otišao, Brigitte je rekla da će se na kraju oženiti.

Emanuel mi je sa 17 godina rekao da ću se jednog dana, bez obzira na sve, udati za njega – rekla je Brigitte Macron.
Osvojio je strpljenjem
Dodala je kako je s vremenom uspio slomiti svaki njen otpor te da ju je osvojio strpljenjem. Brigitte se razvela i preselila u Pariz kako bi bila s Emanuelom. Par se vjenčao 2007. godine. Na vjenčanju je zahvalio njezinoj djeci što su prihvatili njihovu vezu.

Od samog početka karijere pružala mu je veliku podršku. Priča se da je ona jedna od rijetkih osoba kojoj Macron vjeruje i da joj se uvijek prvo obrati za savjet.

Od samog početka svog prvog predsjedničkog mandata Macron je jasno dao do znanja da ne namjerava skrivati ​​svoju suprugu i uvijek je drži za ruku u javnosti.

Brigitte je igrala vrlo aktivnu ulogu tijekom njegovog prvog mandata. Pratila je supruga na javna događanja i posjete stranih državnika. Taj će se trend sigurno nastaviti i tokom drugog mandata. prenosi hayat
No, nisu svi naklonjeni ovom paru, pa su se pojavile brojne glasine i tračevi koji su imali za cilj potkopati njihovu vezu, ali, očito, nisu uspjeli.

TVOJA REAKCIJA?