Matej Periš Upucan? Zumiran i izoštren snimak

Ako je kako tvrdi njegov otac Matej Periš trčeći zaustavio prvi taksi kako je to vidljivo na nadzornoj kameri, onda je to najvažniji detalj oko kojega bi trebalo razjasniti nekoliko bitnih stvari, što beogrdski mediji ali i srbijanska policija izbjegavaju.

To dakle povećava sumnju u sve dosadašnje pretpostavke koji su se pojavili u javnosti. Kao prvo Matej Periš trči, a jedan od motiva može jedino biti da bježi od nekoga. Kao drugo, zbog toga zaustavlja prvi taksi koji mu naiđe. Taklsist zaustzavlja taksi i čini se da Matej otvara stražnja vrata.

Dakle u tom momentu dvije su činjenice nesporne.

Prvo taksi se zasuatvio, što znači da je bio slobodan jer inače ne bi se zaustavio,i nikakvi putnici nisu bili u njemu, kako se tvrdi u srbijanskoj policiji a prihvaća objašnjne Matejev otac. Taksist i Matej su izmijenilio nekoliko riječi pa je taksi produžio odnosno nije prihvatio9 Mateja kao mušteriju.

  ZA OVA 3 ZNAKA POČINJE PERIOD LUDAČKE SREĆE: Sve do 2025. godine sreća će ih pratiti u stopu!

Taksist je bio dakle posljednja osoba koja je razgovarala s Matejem, ali se o tome ne govori. S ovakvim prizorom čista je iskonstruirana laž srbijanske policije da taksist nije primio Mateja jer je bio već zauzet, a u toj laži smiješno i naivno djeluje obrazloženje da su stakla zamagljena pa Matej nije vio da netko sjedi straga.

Sumnju podstiče i činjenica da je beogradskoj policiji trebalo pet dana da pronače taksista. Usporedivo s drugim zataškanim detaljima kao što je navod da je bilo tuče u disko klubu očito je da policija ili ne vodi dobro istragu ili da sama sudjeluje u zataškavanju cijelog slučaja, što jedino može voditi zaključku da Matej Periš više nije živ.

TVOJA REAKCIJA?