“SVJEDOK SAM NJEGOVE LJEPOTE, TIJELO NEPROMIJENJENO”: Zukorlić ponovo sahranjen, oglasio se njegov tjelohranitelj

Prema nalogu Višeg suda u Novom Pazaru, na groblju u selu Orlje kod Novog Pazara,danas je obavljena ekshumacija tijela bivšeg muftije, narodnog poslanika i predsjednika Stranke Pravde i Pomirenja, Muamera ef. Zukorlića.

Viši sud u Novom Pazaru naložio je ekshumaciju tijela bivšeg muftije Muamer Zukorlića nakon što je porodica tužilaštvu u ovom gradu dostavila nalaze inostranih laboratorija koje su izrazile sumnju da je bivši muftija otrovan teškim metalima.

Taj proces je okončan i u haremu Altun Alem džamije, obavljen je ukop rahmetli muftije.

Okupile su se brojni potreseni građani, a prisutan je i sin Muamera Zukorlića i lider Stranke pravde i pomirenja Usame Zukorlić, koji je veoma potresen.

  Udala se za bogataša da bi ga iskoristila – Priredio joj šok života kad je umro!

Na Facebook-u se oglasio tjelohranitelj rahmetli Zukorlića, Hasan Dautović, sa potresnom porukom.

“Allah me počastio da ko verni pratilac rahmetli Muftije danas mu otkopam mezar i da ga još jednom uzmem u ruke i zagrlim. 

Kako smo ga ispratili, tako smo ga opet sreli. Porodica mi je ukazala veliku čast da budem njihove oči na obdukciji. Svedok sam njegove ljepote. Tijelo nepromijenjeno. Ja ne znam jel to normalna pojava nakon 6 meseci, ali sam gledao i crvenilo njegovog mesa i velike količine krvi.
Allahu hvala sto mi dade da služim takvog lidera 15 godina!”

TVOJA REAKCIJA?