fbpx

Sorting by

×

Tiktoker Marko snima lajv dok mu otac tuče ženu, a on ne reaguje: Skandalozan snimak na društvenim mrežama

Naime, dečko koji je na TikToku upisan kao “MarkoLaki1997” je snimao lajv na ovoj društvenoj mreži, ali nije očekivao da će to sve neko snimiti i objaviti.

Marko Laki

Printskrin: TikTok/ MarkoLaki1997

Na društvenoj mreži “TikTok” pojavio se do sada najskandalozniji video snimak u kom sin gleda kako mu otac tuče suprugu i ne reaguje. Velika većina veruje da je snimak autentičan i da nije reč o borbi za klikove, već da je zabeležen besramni snimak nasilja u porodici.

Naime, dečko koji je na TikToku upisan kao “MarkoLaki1997” je snimao lajv na ovoj društvenoj mreži, ali nije očekivao da će to sve neko snimiti i objaviti.

Na snimku se vidi kako on sedi za stolom dok njegova supruga i njegov otac stoje i raspravljaju se, a u jednom trenutku otac udara snaju.

– Moram da te odvedem kod doktora. Kriv je moj sin što je oženio bolesnu i retardiranu – rekao je njegov otac u snimku.

– Mogu da ti pokažem da je Marko javno rekao da traži drugu devojku – rekla je žena.

– Tražim normalnu, a ne kao što si ti. Samo misliš da se biješ – rekao je Marko na snimku.

– Hoćeš nju da j***š i druge – odbrusila je njegova žena nakon čega je njegov otac ustao i udario ju je što se i vidi u odrazu ogledala.

– J***m ti mater, pu k**o jedna – rekao je njegov otac, a Marko je bio saglasan sa njim, te je poručio supruzi da pazi kako se izražava pred svekrom i svekrvom.

Inače, njegov TikTok nalog je isključen zbog brojnih prijava.

 

(Telegraf.rs)

TVOJA REAKCIJA?