Violeta iz “Boljeg života” riješila se prepoznatljivih lokni i iznenadila promjenom izgleda

Glumica Lidija Vukičević, koja je najpoznatija po ulozi Violete u popularnoj seriji iz 80-ih “Bolji život”, prepoznatljiva je po svojoj crnoj kovrđavoj kosi, no sada se odlučila na drastičnu promjenu.

Lidija je bujne lokne zamijenila za ravnu bob frizuru sa šiškama, kojom se pohvalila na svojem Instagramu, a nije otkrila radi li se o perici ili o trajnoj promjeni.

– Kakvu god promjenu uradili na sebi, ništa vam bolje ne stoji od samopouzdanja, napisala je uz fotke kojima je iznenadila, ali i zadivila svoje brojne obožavatelje.

  Jedite OVO za večeru 3 dana za redom! Bićete zapanjeni šta će izaći iz vašeg tijela!

“Beskrajno lijepa žena”, “Božanstvena i jedinstvena”, “Wow, prelijepa”, “Sve ti lijepo stoji”, “Lutka od žene”, “najljepša dama na svijetu”, samo je djelić komplimenata koje je dobila, uz brojna srca i na hiljade lajkova.

Atraktivna Lidija, koja će ove godine napuniti okruglih 60 godina, svakom svojom objavom na društvenim mrežama izazove slične reakcije i već je navikla na pohvale, i na račun svoje ljepote i mladolikosti i za besprijekornu figuru, koju često ističe u golišavim izdanjima.

 

TVOJA REAKCIJA?