fbpx

VODIO DALILU DA ABORTIRA! Bivši cimer i prijatelj zadrugarke progovorio o nerođenom detetu koje je odstranila

Dalila Dragojević od kako je uplovila u vezu sa Filipom Carem ne prestaje da bude tema broj jedan u rijalitiju “Zadruga”, kako zbog onoga što je uradila svom bivšem suprugu Dejanu Dragojeviću tako zbog svoje prošlosti

Dalila je pre rijalitija “Zadruga” bila čak dve sezone u takođe jako popularnom rijalitiju “Parovi” gde ju je njen tadašnji cimer Deniš Račić – Afrika oprtužio da je navodno vodio na abortus.

  NENAD PERIŠ I VODITELJICA ZAPLAKALI: " Sreo sam jednog šetača u Beogradu..." Otac nestalog mladića kroz suze ispričao šta mu je rekao

Iako je izgledalo da su se strasti između Denisa Afrike i Dalile Mujić donekle smirile, netrpeljivost između njih zapravo nikad nije prestala.

Denis je priznao da je u “Parove” ušao zbog Dalilinog prozivanja, a onda je usledila lavina uvreda upućena njoj. Prvo joj je rekao kako se samo pretvara i laže, a onda otkrio nešto što je mnoge ukućane ostavilo bez teksta.

Denis je rekao da je kompletna istina da je upravo on navodno vodio Dalilu na abortus!

Da li ima neke istine ili je u pitanju čisto provociranje i ko zapravo laže u celoj ovoj priči, tek treba da se otkrije.

TVOJA REAKCIJA?