fbpx

Sorting by

×

Ženo, šta uradi sa sebe? Emina Mujić promijenila lični opis!

Emina Mujić je privukla veliku pažnju vjernih pratilaca rijaliti šou-programa “Zadruga” iako nikada nije bila na imanju u Šimanovcima.

Riječ je o majci Dalile Dragojević, koja veoma rado komentariše dešavanja na imanju u Šimanovcima, veoma često ulazeći u verbalne sukobe sa porodicom bivšeg zeta Dejana Dragojevića, prenosi Ekskluziva.

Emina je u toku današnjeg dana iznenadila sve one koji je prate na društvenim mrežama promjenom frizure, koju je podijelila uz

Podsjetimo, Emina Mujić jako se potresla zbog nasilja koje je preživjela njena kćerka Dalila Mujić od Filipa Cara u “Zadruzi”. Ona se nakon njihovog posljednjeg fizičkog sukoba, koji se desio, oglasila i priznala da u ovoj situaciji krivi najviše svoju jedinicu.

– Sve pratim, ali očigledno moje riječi ne dopiru nigdje. Kad bih ja ušla u “Zadrugu” mnogi bi nadrljali, ne samo Car. Ne bih da budem gruba, ovo što bih sad rekla bio bi udar veliki… Prvo, Dalilu osuđujem što se spetljala s njim, tim ološem, a drugo što dozvoljava sebi da neko manipuliše njom – rekla je Emina vidno potresena za Kurir.

TVOJA REAKCIJA?